Rhône Riviercruise, vertrek op 26 september 2024 

De Rhône ontspringt in Zwitserland en stroomt via het meer van Genève naar Frankrijk. Pas bij Lyon wordt de rivier goed bevaarbaar en stroomt vervolgens richting Middellandse Zee, door haar vallei die bekend staat als een vooraanstaand wijnbouwgebied.

Met Lyon als startplaats van de cruise, dromen we vanzelf van heerlijke wijnen, de geur van lavendel of het geluid van galopperende wilde paarden. Langs de machtige Rhône liggen veel steden met historische centra, vol interessante bezienswaardigheden en omgeven door prachtige landschappen.

Na een rechtstreekse TGV treinrit in 1ste klasse van +/ 4 uur, stappen we in Lyon aan boord van de luxueuze 4-sterren+ ms Viva Voyage voor een onvergetelijke 8-daagse All Inclusive Riviercruise.

Letterlijk maar één grens over te steken naar Frankrijk, met een interessant programma vol klinkende plaatsnamen zoals Châteauneuf-du-PapeAvignon en Arles, maar ook ViviersMâcon en Tournus.

Aan boord van ms Viva Voyage, Viva Cruises 

Met 76 hutten zijn maximum 154 gasten welkom. De hutten op het Ruby en Diamond dek hebben allemaal Franse balkons. Op het Diamond dek bevinden zich voornamelijk hutten die 14 m² groot zijn, en 4 suites van 16 m². Het Ruby dek heeft ook voornamelijk hutten van 14 m² en 2 junior suites van 16 m². De hutten op het Emerald dek zijn 14 m² en hebben allemaal vaste ramen.

Alle hutten zijn perfect uitgerust met flatscreen-tv, inclusief minibar, schoonheidsproducten van Rituals, haardroger, kluis, airconditioning, douche en toilet.

Meer info: Go For Cruise