Middellandse Celebrity Cruise, vertrek op 2 september 2024. 

Route: Spanje, Frankrijk en Italië.

Een afwisselend programma in CadizGibraltarMalagaVillefranche nabij NiceLa Spezia nabij Cinque TerreRome en Santa Margherita nabij Portofino.

Voor wie een extra citytrip Barcelona wil toevoegen aan deze mooie cruisereis, stellen we graag een passend hotel voor.

Aan boord van Ascent, Celebrity Cruises. 

Celebrity Ascent is het recentste pareltje van de Celebrity Cruises vloot. Het laatste cruiseschip in de befaamde Edge klasse, is volledig met de modernste 3D technologie ontworpen.

Celebrity brengt nieuwe revolutionaire hutten waar de grens tussen hut en balkon volledig weg valt. De kajuiten worden groter dan ooit met nooit eerder vertoonde innovaties en de badkamers zijn zelfs 10% groter dan op de Solstice klasse.

Aan de linkerkant van de Celebrity Ascent heb je het “Magic Carpet”, een architectonisch hoogstandje. Deze lift die zich aan de buitenkant van het schip bevindt, gaat op en neer tussen de verschillende dekken. De lift kan dienst doen als specialiteitenrestaurant, verlenging van het zwembad of als platform voor vertrek van excursies.

Een ander hoogtepunt is de Roof Top Garden, waar je heerlijk kan genieten van een wandeling of picknick tussen het prachtige groene decor.

Meer info: Go For Cruise