Riviercruise Donau, vertrek op 9 augustus 2024

De Donau is na de Wolga de langste rivier van Europa. Hij ontspringt in het Zwarte Woud in Duitsland, stroomt oostwaarts door Centraal- en Zuidoost-Europa en mondt na meer dan 2.800 km via de Donaudelta uit in de Zwarte Zee. Langs zijn oevers wenken zowel in Oostenrijk, als in Hongarije en in Slovakije tal van toeristische blikvangers. Bijna aan de Slovaakse grens stroomt de Donau door Wenen. Deze stad, gedurende eeuwen de grootste en belangrijkste van alle Donausteden, moet deze onderscheiding ondertussen delen met Boedapest. De Hongaarse hoofdstad is, met haar 1,8 miljoen inwoners, de allergrootste stad aan de loop van deze rivier. Bratislava is de hoofdstad van Slovakije.

De Blauwe Donau, met deze 3 prachtsteden: een onvergetelijke reis. 

Aan boord van MS Vivaldi

Kajuiten: Alle kajuiten zijn buitenkajuiten voorzien van tv, radio, airco, safe, douche, toilet en haardroger. Voorziening van elektriciteit 220V.
Maaltijden: ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds tafelbediening of buffet.
Faciliteiten: Het schip heeft 3 passagiersdekken. Panoramalounge met bar, restaurant, indrukwekkende foyer, scheepsboetiek, bibliotheek en groot zonnedek met ligstoelen. WiFi (gratis).

Meer info: Verhoeven Reizen