Cruise Alaska & Rondreis Rocky Mountains, Vertrek 2 augustus 2024

Route:

  • Cruise: Vancouver, Inside Passage, Juneau, Skagway, Glacier Bay, Ketchikan, Inside Passage, Vancouver.
  •  Landprogramma: Wildlife Park In Kamloops - Fraser Valley - Overnachting In Sun Peaks - Wells Gray Park - Spahatts Falls - Aankomst In Jasper - Rondvaart Op Maligne - Lake Explorer Glacier Tour + Columbia Icefield Skywalk Op De Athabasca Glacier (Inbegrepen Excursie) - Icefield Parkway - Overnachting In The Crossing - Banff. 

Alaska overtreft je verbeelding door zijn isolement en grenzeloze natuurpracht. Afkalvend ijs dat neerknalt in de zee, een walvis die naar lucht komt happen, berglandschappen en ondoordringbare wouden zullen je pad kruisen tijdens deze indrukwekkende cruise.

Aan boord van ms Koningsdam, Holland America Line

Het ms Koningsdam biedt plaats aan 2650 gasten en het interieur wordt gekenmerkt door vloeiende rondingen en sierlijke lijnen, ruimtes gevuld met licht en een natuurlijke balans in de publieke ruimtes.

Ook dit schip heeft de traditionele en kenmerkende elegantie waar Holland America Line bekend om staat, maar is tegelijkertijd eigentijds, fris en innovatief met een muzikaal thema.

De ‘Main Dining Room’ beslaat twee verdiepingen en biedt rondom uitzicht op zee. Het middelpunt van het restaurant is een gebogen koperen omhulsel rond een indrukwekkende, twee verdiepingen tellende, wijntoren.

De iconische Queen’s Lounge is met haar rondingen en veelvoudig gebruik van hout en licht gei?nspireerd door muziekinstrumenten. Deze, twee dekken hoge, lounge vormt ’s avonds het toneel voor de B.B. King’s Blues Club en overdag voor presentaties en speciale evenementen.

De Koningsdam heeft familiekamers en singlehutten.  

Pluspunten

  • 17-daagse complete rondreis
  • cruise + landtour
  • tal van inbegrepen excursies & extra voordelen
  • incl. vluchten & hotels

Meer info: ATC Cruises