Ster Reizen Wieze, Nederlandstalige groepscruise

Trans-Atlantische cruise en 4 dagen New York, vertrek 21juli 2024 

Een trans-Atlantische cruise gecombineerd met een verblijf in New York is een unieke en boeiende manier om de oversteek te maken, terwijl je geniet van de luxe van het schip en de opwinding van de Big Apple. De trans-Atlantische oversteek heeft een legendarische status en volgt in de voetsporen van vroegere ontdekkingsreizigers. Het is een kans om een van de meest historische zeeroutes ter wereld te volgen. Na 5 dagen op zee kom je 's morgens - zonder jetlag - aan in New York. 

New York City: Eenmaal in New York heb je de kans om enkele van 's werelds beroemdste bezienswaardigheden te verkennen, zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square, Central Park en Broadway. De stad biedt ook uitstekende winkel- en eetmogelijkheden. Culturele ervaring: New York is een smeltkroes van culturen en biedt een breed scala aan musea, theaters en kunstgalerijen om te verkennen. Je kan ook genieten van de diverse keukens en wereldberoemde culinaire scène.

Aan boord van Queen Mary 2

De Queen Mary 2 is niet zomaar een schip, het is een 'Ocean Liner', een schip specifiek gebouwd om de oceaan over te steken op een snelle en stabiele wijze. Dat maakt de QM2 zo bijzonder. Op een ocean liner gaat het er nog steeds traditioneel aan toe op vlak van dresscode en dineren. Tevens beschikken deze schepen over een rijke geschiedenis en een maritiem erfgoed. Vele wereldsterren en andere celebrities pronken als passagiers op de foto's in de wandelgangen van het schip. 

Meer info: Tel. 053 71 05 40 of zie website:  Ster Reizen 

QUEEN MARY 2 GECOMBINEERD MET NEW YORK, Nederlandstalige groepscruise, begeleiding Luc de Smedt

Een trans-Atlantische cruise van Southampton naar New York, gevolgd door 4 dagen in New York en een terugvlucht naar Brussel, biedt een onvergetelijke reiservaring om verschillende redenen:

  • Iconische route: De trans-Atlantische oversteek heeft een legendarische status en volgt in de voetsporen van vroegere ontdekkingsreizigers. Het is een kans om een van de meest historische zeeroutes ter wereld te volgen. Reeds na 5 dagen op zee kom je 's morgens - zonder jetlag - aan in New York.

  • Cruise-luxe: Tijdens de cruise kun je genieten van de luxe en het comfort van het schip, met eersteklas voorzieningen, entertainment en culinaire ervaringen. Dit is een ontspannende manier om de oversteek te maken.

  • Adembenemende uitzichten: Onderweg kun je genieten van spectaculaire uitzichten op de open oceaan, met eindeloze horizonten en prachtige zonsondergangen.

  • New York City: Eenmaal in New York heb je de kans om enkele van 's werelds beroemdste bezienswaardigheden te verkennen, zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square, Central Park en Broadway. De stad biedt ook uitstekende winkel- en eetmogelijkheden.

  • Culturele ervaring: New York is een smeltkroes van culturen en biedt een breed scala aan musea, theaters en kunstgalerijen om te verkennen. Je kan ook genieten van de diverse keukens en wereldberoemde culinaire scène.

  • Flexibiliteit: Het combineren van een cruise met een hotelverblijf in New York geeft je de flexibiliteit om de stad in je eigen tempo te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft voordat je terugkeert naar Brussel.

  • Herinneringen voor het leven: Deze reis biedt de mogelijkheid om onvergetelijke herinneringen te creëren, van het rustgevende tempo van de cruise tot het bruisende stadsleven in New York, waardoor het een reis van een leven wordt.

  • Meer info: Tel. 053 71 05 40 of zie website:  Ster Reizen