Oostelijke Middellandse Zee, vertrek 1 juni 2024

Proef de wonderen van de Griekse eilanden op deze cruise gevuld met geschiedenis, charme en adembenemende landschappen. Geniet van een glaasje ouzo in een typische taverna in Mykonos. Bewonder de idyllische witte kerkjes met blauwe koepels in Santorini. En bezoek in Katakolon de antieke site van Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen. Vaarschema: Venetië, Bari (Italië), Mykonos, Santorini, Katakolon.  

Aan boord van de Costa Deliziosa 

Costa Deliziosa is één van de parels uit de vloot van de Italiaanse rederij Costa Cruises. Dit viersterrenschip is stijlvol, comfortabel en volledig ingericht in Italiaanse stijl.

Er zijn aan boord verschillende themabars in samenwerking met bekende Italiaanse merken, zoals Aperol Spritz en Ferrari Spumante, en ook in de restaurants vind je allerlei Italiaanse specialiteiten op de menukaart. 

Dankzij het ruime aanbod faciliteiten is de Costa Deliziosa geschikt voor een breed publiek. Zo zijn er twee zwembaden (waarvan één met schuifdak), kinderclubs voor alle leeftijdscategorieën, een uitgebreide spa- en wellnessruimte en een theaterzaal van drie dekken hoog waar elke avond shows plaatsvinden.

Meer info: Thalassa Cruises