21 mei 2024: Culinaire ontdekkingsreis van Italië tot Israël, uniek aanbod ATC Cruises i.s.m. restaurant Wingerd, Vorselaar. 

Deze cruise is er eentje om duimen en vingers af te likken. Letterlijk. Het unieke culinaire excursieprogramma tijdens deze cruise wordt samengesteld i.s.m. de top chefkok Pieter Coomans en wijnkenner-sommelier Jolien Laenen van restaurant Wingerd in Vorselaar. Bent u een gastronomie- en wijnliefhebber? Dan is dit een perfecte gelegenheid om kennis te maken met tal van lokale specialiteiten, recepten en proeverijen tijdens deze mooie 11-daagse cruise langs de mooiste plekken van de oostelijke Middellandse Zee. Neem deel aan exclusieve uitstappen, kookdemonstraties, culinaire geheimen, en veel meer. Eens terug aan boord van het schip kan je met chefkok Pieter Coomans nog even de kookstudio induiken en al je culinaire kennis omzetten in de praktijk.

RESTAURANT WINGERD: als passie inspiratie wordt... 15/20 bij Gault-Millau!

Het gebruik van streek- en seizoensproducten is van cruciaal belang in de keuken van restaurant Wingerd in Vorselaar. Maandelijks worden er suggesties opgesteld rekening houdend met de op dat moment beschikbare producten.Eind 2022 werd Wingerd bekroond met een 15/20 (3 koksmutsen) bij Gault & Millau. Jolien, Pieter en hun team verwelkomen u van harte, met een vernieuwende kijk op gastronomisch koken. Chef Pieter vertelt zijn verhaal door u een menu te bereiden waar het eerlijke, pure product in de kijker wordt gezet.Dit verhaal is culinair compleet, waardoor er geen wijzigingen of aanpassingen kunnen gebeuren. Zijn er ingrediënten die u absoluut moet vermijden (allergie voor schaal- en schelpdieren, noten, ...): meld dit aub op voorhand. De visie van het restaurant wordt ook doorgetrokken in hun drankenkaart. De drankenkeuze is beperkt maar met zorg en finesse geselecteerd. Meer info over het restaurant vind je op: restaurant-wingerd.be

Aan boord van VISTA, Oceania Cruises, vertrek op 21 mei 2024

Wifi is altijd en overal inbegrepen en dankzij de nieuwe prijsformule 'Simply More' geniet je vanaf nu op elke cruise (met vertrek op of na 01/10/2023)  van:

  • Onbeperkt Wifi, tot 2 toestellen (voorheen 1)
  • Gratis alcoholische dranken tijdens de maaltijden, inclusief een selectie van de fijnste wijnen en champagnes
  • Boordkrediet te gebruiken voor excursies (bedrag afhankelijk van de lengte van de cruise)

Optioneel is:

  • Exclusief culinair excursieprogramma i.s.m. ATC Cruises & restaurant Wingerd à € 895/pp
  • De vluchten & transfers heen/terug (richtprijs € 599 pp)

Meer info: ATC Cruises  Mechelsesteenweg 60 te 2018 Antwerpen Tel. 03 / 236 89 39