Antarctica-seizoen 2022-2023

Silversea Cruises, de toonaangevende ultra-luxe cruisemaatschappij, heeft een akkoord bereikt met de Chileense autoriteiten om voor haar Antarctica-seizoen 2022-2023 te vertrekken vanuit Punta Arenas, wat de terugkeer van reizen naar Antarctica inluidt. Silver Cloud en Silver Wind zullen vanuit Punta Arenas uitvaren, terwijl het derde schip dat naar Antarctica vaart, Silver Explorer, zijn geplande vertrek vanuit het Chileense Puerto Williams zal voortzetten.   

Genietend van het meest inclusieve Antarctica pakket in ultra-luxe cruisen, zullen gasten van Silver Cloud en Silver Wind nu vliegen naar Santiago, Chili, waar ze zullen genieten van een hotelovernachting voordat ze de volgende dag naar Punta Arenas vliegen om aan boord van het schip te gaan. Gasten die aan boord gaan van de Silver Explorer zullen dat doen in Puerto Williams, Chili - behalve degenen die gebruik maken van Silversea's Antarctica Bridge, de eerste ultra-luxe fly-cruise service naar Antarctica, waarbij reizigers rechtstreeks van Punta Arenas naar King George Island in Antarctica vliegen.  
   
Silver Cloud, Silver Wind, en Silver Explorer zullen ongeëvenaarde mogelijkheden bieden voor reizigers om de betoverende wilde dieren en ijslandschappen van dit afgelegen wonderland te ontdekken. Elk schip met suites en butlerservice heeft een team van expeditie-experts aan boord, die de gasten meeslepende excursies aan land laten maken. Deze gepassioneerde en deskundige professionals bieden informatieve lezingen, discussies en samenvattingen aan boord, begeleide verkenningen per Zodiac® en kajak, en meeslepende wandelingen en natuurwandelingen aan wal - allemaal inbegrepen in de reissom.  
   
Silversea's uitgebreide collectie Antarctica cruises omvat een reeks van meestal 10-daagse verkenningen van het Antarctisch Schiereiland en de Zuid Shetland Eilanden, maar ook kortere afvaarten van slechts 5, 6 of 9 dagen als onderdeel van het Antarctica Bridge fly-cruise programma. Langere reizen omvatten het Antarctisch Schiereiland, de Zuidelijke Shetlandeilanden, de Falklandeilanden, Elephant Island en South Georgia. Twee 'Deep Antarctica' routes zullen 20 dagen lang varen voorbij de Antarctische Cirkel, in een poging om een breedtegraad van 69 graden zuid te bereiken.  

Silver Wind: De renovatie van het 274 gasten tellende, ultra-luxe schip breidt Silversea's Antarctica-expeditiemogelijkheden uit.

Silversea Cruises gaat haar wereldwijde vloot uitbreiden met de ombouw van Silver Wind tot een ultra-luxe ijsexpeditieschip om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van gasten naar reisopties in adembenemende, afgelegen bestemmingen zoals Antarctica. Het herontwerp omvat een ijsversterkte romp voor cruisen in poolwateren en ultramoderne technologie-upgrades. Om haar duurzaamheidsinitiatief kracht bij te zetten, zal Silver Wind worden uitgerust met een nieuwe geavanceerde afvalwaterzuiveringsinstallatie, nieuwe faciliteiten voor de verwerking van voedselafval en nieuwe brandstofbesparende boilers. 

Gasten zullrn zich verwonderen over de opmerkelijke landschappen en adembenemende wilde dieren van de Falklandeilanden, South Georgia en Antarctica...  wat een onvergetelijke reis belooft te worden.

EXPEDITIES SILVERSEA met SILVER CLOUD

Antarctica - Groenland - Spitsbergen IJsland - Alaska

Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties bij de betere cruisereisbureaus

Klein deluxe expeditieschip tot 254 gasten, tijdens expeditiecruises max. 200 gasten, luxe cruises in all-inclusive expeditie belevenis. Hoogopgeleid expeditieteam, met experts in hun vakgebied.

Excursies en activiteiten, inclusief verkenningen per zodiac. Silver Cloud heeft 20 zodiacs aan boord! Ruime suites met zeezicht en butlerservice. Roomservice, selectie van wijnen, likeuren en frisdranken inbegrepen op het schip. Fooien inbegrepen en gratis wifi voor iedere gast.

Onze tips: Huur voor 80$ de speciale ‘boots’, ze zijn zowel tegen water, wind en koude temperaturen bestemd. Neem plastic zak mee voor uw camera en GSM mobiel. Waterdichte rugzak. Rode windjassen: neem steeds een maat groter zodat je comfortabel in de zodiacs kan bewegen.

Cruises Silver Cloud: 

  •  H/T Ushuaia (Argentinië): 27 nov., 7 & 17 dec. 2022, 4, 16 & 28 jan., 15 & 25 febr. 2023 

Cruises Silver Wind: 

  •  H/T Ushuaia (Argentinië): 2, 12 en 22 dec. 2022, 5, 17 en 29 jan., 8 & 28 febr. 2023 

Cruises Silver Explorer: 

  •  H/T King George Island: 28 nov., 3, 19 & 28 dec. 2022, 6, 18, 24 & 30 jan. 2023

Pluspunten Silversea expeditiecruises:

•    Veel internationale gasten.

•    De suites zijn groter en luxueus.

•    Engelstalig, veel en zeer ervaren bemanning.

•    Inclusief vluchten, transfers en veelal een hotel voor de cruise.

•    Inclusief premium dranken en champagne. In Galapagos locale sparkling wine.

•    Singles: vaak voordelig boeken á slechts +25% supplement.

•    Bij Silversea is de bestemming en de beleving uiterst belangrijk. 

•    Fooien inbegrepen en 24/24u gratis Wifi voor de gasten.

•    Vijf luxe cruiseschepen en drie expeditieschepen, welke alleen suites hebben met zeezicht en veelal een balkon.

•    Er wordt enkel in Engels omgeroepen, zodat dit niet storend is.

•    Rederij bestaat 25 jaar. Silversea komt in havens waar grote schepen niet kunnen varen, zoals in Londen, Hong Kong en Ho Chi Minh.

•    Vooral expeditie gericht, de luxe komt erbij, maar de beleving blijft prioriteit.

•    Alle expedities worden verstrekt door een professioneel expeditieteam aan boord, dat de zodiactours begeleidt en gasten in interessante lezingen informeert.

•    Wetenschappers die meereizen, één gids per zodiac.

•    Inclusief excursies en landactiviteiten.

Klik hier als je meer info wenst over SILVERSEA LUXURY CRUISES

Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties bij de betere cruisereisbureaus

Reserveer bij de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2022-2023 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

https://www.silversea.com/luxury-expeditions-cruises.html