MSC Cruises breidt jongerenaanbod uit op MSC Grandiosa 

MSC Cruises breidt haar familieaanbod op de MSC Grandiosa uit met drie nieuwe activiteiten.

MSC Dance Crew’ nodigt alle 12- tot 17-jarigen uit om hun beste dansmoves te tonen. Verschillende teams kunnen het tegen elkaar opnemen in dit spannende concept, ontwikkeld in samenwerking met Fremantle Media, het productiebedrijf achter de succesvolle tv-talentenjachten Idols, The X Factor en Got Talent.

The Drone Academy’ daagt tieners uit om hun navigatietalent te oefenen. Het is een hoogtechnologische racewedstrijd  waarbij de drones ’s nachts tot leven komen dankzij fluo-effecten. In een 390 m² grote arena, Sportsplex van de MSC Grandiosa, moeten de deelnemers zo snel mogelijk hun drones voorbij 15 obstakels navigeren.

In ‘Spy Mission’ speelt het jonge publiek een centrale rol in een nieuwe, meeslepende spionage-ervaring die een primeur is voor MSC Cruises.

Gloednieuwe webserie voor tieners: ‘Cabin 12006’.  

In de zeven afleveringen durende serie wordt tiener Markus gevolgd wanneer hij voor de eerste keer aan boord gaat van een cruiseschip. Zijn vakantie verloopt echter niet helemaal zoals gepland en wordt een onverwacht avontuur. De reeks werd opgenomen aan boord van de MSC Bellissima.

De Mediterraanse manier van leven.

Rederij MSC Cruises heeft reeds een lange geschiedenis opgebouwd in het varen op zee. Met al deze ervaring kan men vertrouwen op hun expertise, passie en professionaliteit. Met trots brengen ze elke dag hun gasten naar de mooiste bestemmingen om daar onvergetelijke momenten te beleven. Het is een gevoel en een levenskunst. Deze savoir-vivre nemen zij mee aan boord van hun 17 schepen waarover je reportages en beoordelingen in het magazine CRUISE & STYLE kan lezen. Passie voor het leven, lekker eten en zuiderse gastvrijheid, dat is de manier van leven bij MSC Cruises. Voor vaarroutes en MSC cruiseaanbiedingen contacteer een beter cruisereisbureau.

Een gezellige dag aan het dekzwembad met vrienden, een romantische avond in het à la carte restaurant of kleintjes die zich vermaken tijdens een van de vele kids activiteiten aan boord… Vanaf nu kunnen reizigers van MSC Cruises al hun bijzondere on board momenten delen met vrienden en familie. De Mediterrane cruiserederij lanceert een “My Moments” tool en een wereldwijd Instagram profiel om cruise ervaringen van reizigers een social touch te geven. 

MSC CRUISES nieuw: My Moments tool

Via de “My Moments” tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de hele wereld. MSC Cruises is geïnspireerd door de Mediterrane energie en het geloof dat juist de bijzondere momenten in het leven tellen. Doordat reizigers hun ervaringen kunnen delen, ontstaat er een nieuwe, persoonlijke reiservaring aan boord. Foto’s worden gemakkelijk geüpload en vervolgens gedeeld via Facebook, Twitter en Google+. De “My Moments” tool is verkrijgbaar op de website van MSC Cruises in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. De link http://mymoments.msccruises.com/ laat voorbeelden van albums zien en geeft inspiratie voor een eigen album.

 MSC CRUISES nieuwste MSC Instagram

Met de doop van MSC Preziosa enkele jaren geleden in Genua was het startschot gegeven voor de lancering van het wereldwijde Instagram profiel van de cruiserederij, waarmee reizigers gestimuleerd worden om hun gedenkwaardige momenten aan boord te delen via de bekende social media kanalen. Voor MSC Cruises is Instagram een goede manier om meer reizigers aan zich te binden door middel van het delen van foto’s, het uitschrijven van wedstrijden of het bekend maken van bijzonder nieuws over de vloot, de bestemmingen en de Mediterrane manier van leven.

Van de nieuwste MSC cruiseschepen mag je steeds een reportage verwachten in de volgende CRUISE & STYLE. MSC Seaview en MSC Seaside.

 

MSC Meraviglia : zes niet te missen ervaringen, deze winter op de Middellandse Zee. 

1. Exclusieve voorstellingen van 'Cirque du Soleil at Sea' : De shows Sonor en Viaggio worden opgevoerd in de Carousel Lounge.

2. Relax als een VIP in de MSC Yacht Club : Er zijn 78 suites waaronder enkele felbegeerde appartementsuites met twee balkons en een eigen privébubbelbad.

3. Een topkeuken van over de hele wereld  : The Butcher’s Cut, Kaito Teppanyaki, Kaito Sushi Bar, Ristorante Italiano en Eataly Food Market.

4. Ontspanning en verjonging in de MSC Aurea Spa : Behandelingen met vinotherapeutische Lajatic - producten van Bocelli Wines.

5. Volop feestplezier op de kerst- en nieuwjaarstochten : In samenwerking met de Spaanse tweesterrenchef Ramon Freixa.

6. Met de mooiste cruiseherinnering terug naar huis : Het All Inclusive Digital Photo Package.

 

Meer info en reservatie bij de betere cruise-reisbureaus. 

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in Cruise & Style 2020, te bestellen via deze link.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise&Style.

 

http://www.msccruises.be/be_nl/homepage.aspx