Zonder zorgen een cruise boeken voor 2021, promoties MSC Cruises

  • Tot wel 50% korting voor iedereen die in de zorgsector werkt 
  • 5% + 5% of 10% extra korting voor MSC Voyager Club leden 
  • Dranken inclusief 
  • Minicruises aan toffe prijzen 

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus

De MSC Grandiosa in de westelijke Middellandse Zee 

De MSC Magnifica keerde in augustus terug naar zee na de goedkeuring door de nationale en lokale autoriteiten in Italië, Griekenland en Malta van het nieuwe operationele gezondheids- en veiligheidsprotocol van de maatschappij, dat bedoeld is om passagiers, bemanning en de lokale gemeenschappen waar de schepen aanleggen te beschermen.

De feedback van veel passagiers die de afgelopen weken aan boord van de MSC Grandiosa hebben gereisd, is zeer positief. Een grote meerderheid van hen beschrijft hun ervaring als een van de veiligste vakantieopties die vandaag de dag beschikbaar zijn en benadrukt de inspanningen van MSC Cruises om verder te gaan dan de richtlijnen die door de nationale en regionale autoriteiten worden opgelegd.

Tegelijkertijd heeft de maatschappij besloten om de huidige cruises van de MSC Grandiosa te verlengen tot het einde van het jaar, inclusief de kerstcruise die gepland staat voor 20 december met vertrek vanuit Genua. De MSC Grandiosa biedt momenteel 7-nachtelijke cruises aan met mogelijke inscheping in de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia, Napels en Palermo, met een tussenstop in Valletta.

Voor meer info klik hier voor onze aanbevolen cruisereisbureaus.  

MSC Magnifica 

De MSC Magnifica in de westelijke en oostelijke Middellandse Zee
De MSC Magnifica zal mogelijk in januari 2021 de activiteiten hervatten. 

Het nieuwe MSC Cruise protocol, dat ook aan boord van de MSC Magnifica zal worden toegepast, omvat onder andere:

  1. Universele screeningtest aan boord.
  2. Verbeterde sanitaire en reinigingsmaatregelen in het hele schip.
  3. Fysieke afstand.
  4. Het dragen van mondmaskers in openbare ruimtes en ondersteuning van technologie voor het traceren van contacten.
  5. De strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het protocol worden op dezelfde manier toegepast op excursies waarbij de passagiers in een "sociale bubbel" worden gehouden om zowel hun welzijn als dat van de lokale gemeenschappen waarin de schepen aanleggen te beschermen. 

MSC Cruises Zomerprogramma 2021

Westelijke Middellandse Zee

De Seaside-klasse schepen in de westelijke Middellandse Zee
De drie innovatieve, bekroonde schepen uit de Seaside-klasse, ontworpen om gasten dichter bij de zee te brengen, zullen voor het eerst allemaal samen worden ingezet in het westelijke deel van de Middellandse Zee. Deze schepen - MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Seashore - zijn ontworpen voor het warmere weer met meer royale buitenruimte en zijn de perfecte schepen voor gasten die willen genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de zee in deze populaire cruiseregio.

MSC Seashore

Dit gloednieuwe cruiseschip zal vanaf 1 augustus 2021 in dienst komen en zal gemiddeld de meeste buitenruimte per gast hebben van alle schepen van de MSC Cruises vloot en zal stops aanbieden in de Italiaanse steden Genua en Napels, voor een bezoek aan Pompeii, Messina in Sicilië, Valletta in Malta, Barcelona in Spanje en tenslotte Marseille. 

Ze wordt vergezeld door zusterschepen MSC Seaside en MSC Seaview die vanuit hun thuishaven in Genua de immer populaire 7-nachten cruises op de meest glamoureuze zee ter wereld aanbieden. Ook keert de maatschappij vanaf augustus terug naar Tunesië waar MSC Fantasia met zeven cruises vanuit Genua bestemmingen als Marseille, Barcelona, de haven van La Goulette in Tunis, Palermo en Civitavecchia aandoet. 

9 tot 12-nachten cruises aan boord van MSC Poesia zullen in de late zomer ook worden aangeboden vanuit Genua in Italië naar Marokko, de Canarische Eilanden, Madeira en Portugal of Griekenland en Israël, waar het schip in de prachtige haven van Haifa zal aanleggen.

Oostelijke Middellandse Zee

Vernieuwde routes in het oostelijke deel van de Middellandse Zee
Op 4 sept. 2021 zal MSC Lirica vanuit Venetië in Italië worden ingezet met een prachtige route die Zadar, Dubrovnik en Split in Kroatië, Kotor in Montenegro en Korfoe in Griekenland aandoet. Voor deze route zal er eveneens kunnen worden ingescheept in de Noord-Italiaanse haven van Triëste.

Daarnaast bieden MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Opera en MSC Sinfonia ook 7-nachten cruises aan vanuit Venetië met routes die de Griekse eilanden, Montenegro en Kroatië zullen aandoen.

Inspirerende waaier van reisroutes in Noord-Europa

MSC Virtuosa

Vanaf 1 augustus 2021 zal de gloednieuwe, ultramoderne MSC Virtuosa haar eerste zomerseizoen doorbrengen met 7- tot 14-daagse cruises vanuit de Duitse havenstad Kiel, afwisselend tussen de fjorden en de Baltische hoofdsteden. Alle routes bieden ook inscheping aan in zowel Kiel in Duitsland als Kopenhagen in Denemarken.

De beroemde fjorden van de Noorse westkust en de Baltische hoofdsteden worden ook aangedaan tijdens een 7- tot 14-nachten (back to back) cruise met MSC Splendida. Met dit schip worden ook 10 en 11-nachten cruises naar de Baltische hoofdsteden of de Noordkaap aangeboden.

MSC Magnifica zal zijn thuisbasis hebben in Southampton in Groot-Brittannië en biedt verschillendevaarroutes : 7-nachten langs de magische fjorden van Noorwegen,  14-nachten naar de Baltische hoofdsteden of de Middellandse Zee medio augustus, 12-nachten naar de Canarische Eilanden en 7-nachten op de Noordzee van Hamburg naar Le Havre via Zeebrugge.

MSC Preziosa biedt dan weer 9- tot 14-nachten routes aan vanuit Hamburg met bestemmingen in Ierland, Ijsland, de Noordkaap en Spitsbergen.

Het zonovergoten Caribisch gebied en de Bahama's

MSC Meraviglia staat bekend als "het schip voor alle seizoenen" en biedt elke zaterdag 7-nachten cruises vanuit Miami in Florida aan, terwijl MSC Armonia ook nieuwe kortere 3- en 4-nachten cruises vanuit Miami aanbiedt, met vertrek op maandag en vrijdag, die tevens ook Ocean Cay MSC Marine Reserve aandoen.

Nieuw voor de komende zomer is dat de elegante MSC Divina voor het eerst vanuit Port Canaveral in Florida - een nieuwe thuishaven voor MSC Cruises – zal afvaren en een mix van 3-, 4- en 7-nachten cruises met vertrek op zondag en donderdag zal aanbieden. Met deze nieuwe thuishaven hebben de gasten van MSC nu de mogelijkheid om de omgeving van Orlando voor of na de cruise te verkennen en zo hun vakantie-ervaring uit te breiden.

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Ocean Cay MSC Marine Reserve blijft een belangrijk hoogtepunt voor de cruises in het Caribisch gebied, met alle drie de schepen die het privé-eiland in de Bahama's aandoen. Dit privé-eiland - gelegen op slechts 100 km van Miami – en exclusief voor de gasten van MSC Cruises is omgeven door 165 vierkante kilometer zeereservaat, wat gasten een unieke kans biedt om het lokale onderwaterleven te ontdekken, de geest van de Bahamaanse cultuur op te snuiven.

Gasten kunnen een volledige dag genieten van de 3 km ongerepte stranden van wereldklasse met een brede selectie van ontdekkingsactiviteiten op de oceaan, zoals diepzeevissen, snorkelen, stand-up paddle, boarding en kajakken. 's Avonds komt het eiland tot leven met een spectaculaire vuurtorenshow, een authentieke, energieke Junkanoo-parade en dansen onder de sterrenhemel met live muziek van Bahamaanse artiesten en dj's. 

MSC Cruises breidt jongerenaanbod uit op MSC Grandiosa 

MSC Cruises breidt haar familieaanbod op de MSC Grandiosa uit met drie nieuwe activiteiten.

MSC Dance Crew’ nodigt alle 12- tot 17-jarigen uit om hun beste dansmoves te tonen. Verschillende teams kunnen het tegen elkaar opnemen in dit spannende concept, ontwikkeld in samenwerking met Fremantle Media, het productiebedrijf achter de succesvolle tv-talentenjachten Idols, The X Factor en Got Talent.

The Drone Academy’ daagt tieners uit om hun navigatietalent te oefenen. Het is een hoogtechnologische racewedstrijd  waarbij de drones ’s nachts tot leven komen dankzij fluo-effecten. In een 390 m² grote arena, Sportsplex van de MSC Grandiosa, moeten de deelnemers zo snel mogelijk hun drones voorbij 15 obstakels navigeren.

In ‘Spy Mission’ speelt het jonge publiek een centrale rol in een nieuwe, meeslepende spionage-ervaring die een primeur is voor MSC Cruises.

Gloednieuwe webserie voor tieners: ‘Cabin 12006’.  

In de zeven afleveringen durende serie wordt tiener Markus gevolgd wanneer hij voor de eerste keer aan boord gaat van een cruiseschip. Zijn vakantie verloopt echter niet helemaal zoals gepland en wordt een onverwacht avontuur. De reeks werd opgenomen aan boord van de MSC Bellissima.

De Mediterraanse manier van leven.

Rederij MSC Cruises heeft reeds een lange geschiedenis opgebouwd in het varen op zee. Met al deze ervaring kan men vertrouwen op hun expertise, passie en professionaliteit. Met trots brengen ze elke dag hun gasten naar de mooiste bestemmingen om daar onvergetelijke momenten te beleven. Het is een gevoel en een levenskunst. Deze savoir-vivre nemen zij mee aan boord van hun 17 schepen waarover je reportages en beoordelingen in het magazine CRUISE & STYLE kan lezen. Passie voor het leven, lekker eten en zuiderse gastvrijheid, dat is de manier van leven bij MSC Cruises. Voor vaarroutes en MSC cruiseaanbiedingen contacteer een beter cruisereisbureau.

Een gezellige dag aan het dekzwembad met vrienden, een romantische avond in het à la carte restaurant of kleintjes die zich vermaken tijdens een van de vele kids activiteiten aan boord… Vanaf nu kunnen reizigers van MSC Cruises al hun bijzondere on board momenten delen met vrienden en familie. De Mediterrane cruiserederij lanceert een “My Moments” tool en een wereldwijd Instagram profiel om cruise ervaringen van reizigers een social touch te geven. 

MSC CRUISES nieuw: My Moments tool

Via de “My Moments” tool kunnen reizigers hun eigen fotoalbum aan boord creëren en direct delen met de rest van de hele wereld. MSC Cruises is geïnspireerd door de Mediterrane energie en het geloof dat juist de bijzondere momenten in het leven tellen. Doordat reizigers hun ervaringen kunnen delen, ontstaat er een nieuwe, persoonlijke reiservaring aan boord. Foto’s worden gemakkelijk geüpload en vervolgens gedeeld via Facebook, Twitter en Google+. De “My Moments” tool is verkrijgbaar op de website van MSC Cruises in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. De link http://mymoments.msccruises.com/ laat voorbeelden van albums zien en geeft inspiratie voor een eigen album.

 MSC CRUISES nieuwste MSC Instagram

Met de doop van MSC Preziosa enkele jaren geleden in Genua was het startschot gegeven voor de lancering van het wereldwijde Instagram profiel van de cruiserederij, waarmee reizigers gestimuleerd worden om hun gedenkwaardige momenten aan boord te delen via de bekende social media kanalen. Voor MSC Cruises is Instagram een goede manier om meer reizigers aan zich te binden door middel van het delen van foto’s, het uitschrijven van wedstrijden of het bekend maken van bijzonder nieuws over de vloot, de bestemmingen en de Mediterrane manier van leven.

Van de nieuwste MSC cruiseschepen mag je steeds een reportage verwachten in de volgende CRUISE & STYLE. MSC Seaview en MSC Seaside.

MSC Meraviglia : zes niet te missen ervaringen. 

1. Exclusieve voorstellingen van 'Cirque du Soleil at Sea' : De shows Sonor en Viaggio worden opgevoerd in de Carousel Lounge.

2. Relax als een VIP in de MSC Yacht Club : Er zijn 78 suites waaronder enkele felbegeerde appartementsuites met twee balkons en een eigen privébubbelbad.

3. Een topkeuken van over de hele wereld  : The Butcher’s Cut, Kaito Teppanyaki, Kaito Sushi Bar, Ristorante Italiano en Eataly Food Market.

4. Ontspanning en verjonging in de MSC Aurea Spa : Behandelingen met vinotherapeutische Lajatic - producten van Bocelli Wines.

5. Volop feestplezier op de kerst- en nieuwjaarstochten : In samenwerking met de Spaanse tweesterrenchef Ramon Freixa.

6. Met de mooiste cruiseherinnering terug naar huis : Het All Inclusive Digital Photo Package.

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

http://www.msccruises.be/be_nl/homepage.aspx