Waarom een cruisevakantie met Holland America Line in 2023?

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen. Of je nu van cultuur of natuur, luieren of lekker actief, strand of steden houdt – een cruise is er voor iedereen. Je vaart (meestal) ’s nachts en overdag ontdek je elke dag een nieuwe bestemming. 

Enkele voordelen van een cruisevakantie met Holland America Line op een rij:

  • Meerdere bestemmingen zien en maar één keer je koffer uitpakken
  • Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn allemaal inbegrepen
  • Aan boord geniet je van de vriendelijke en persoonlijke service van onze crew. 
  • Nederlandse oorsprong: menu’s & dagprogramma in het Nederlands, Nederlandse begeleiding bij geselecteerde excursies, varen onder de Nederlandse vlag
  • Gemak, met vertrekken vanuit Nederland: Amsterdam & Rotterdam

Boek met vertrouwen

Holland America Line geeft je het vertrouwen om je reisplannen voor 2023 te maken door het Flexibele Annulerings Plan. Nieuwe boekingen gemaakt voor toekomstige cruises is er de mogelijkheid deze te annuleren aan bepaalde voorwaarden. Vraag info aan je reisagent of bel vanuit België naar 00800-1873 1873.

Nog nooit een cruise gemaakt?  

Laat je informeren maar vooral inspireren en schrijf je nu gratis in voor één van de informatiebijeenkomsten van Holland America Line. Graag beantwoorden zij daar al je vragen zoals: Wat kan ik aan boord precies verwachten? Welke bestemmingen kan ik vanuit Nederland bereiken? Wat zit er bij de prijs allemaal inbegrepen? Hun ervaren host geeft antwoord op al deze vragen en laat je ontdekken wat cruisen zo bijzonder maakt. Voor info bel 00800-1873 1873.

Vanuit Nederland gemakkelijk naar Noord-Europese bestemmingen, nu vanaf € 699 pp.!

Stap in Amsterdam of in Rotterdam aan boord en vertrek voor een cruise richting de fjorden van Noorwegen, de kunstschatten aan de Oostzee, de gastvrije Britse Eilanden of zelfs helemaal naar IJsland of Spitsbergen! Eenvoudiger kun je je vakantie niet beginnen. Een cruise is de ideale combinatie van avontuur en ontspanning, van cultuur en natuur, van relaxen en actief bezig zijn. Overdag de overweldigende natuur of de romantische stadjes ontdekken en ’s avonds aan boord genieten van culinaire hoogstandjes en top entertainment. Een 7 nachten cruise naar de Noorse fjorden boek je al vanaf €699,-!

Zeven stedentrips in één week? Het kan met een Middellandse Zee cruise, nu vanaf € 549 pp.!

Een schatkamer van cultuur, een jaloersmakend lekker klimaat en enkele van de meest levendige en mooiste steden op deze planeet. De Middellandse Zee heeft het allemaal. Natuurlijk kent juist Holland America Line de mooiste routes en stopplaatsen. De ene dag geniet je op een zonovergoten strand, de volgende dwaal je door de antieke stegen van Rome en nog dezelfde avond strijk je neer op het promenadedek voor cocktail tijdens de zonsondergang. Zeker is dat je tijdens een cruise het meest kunt zien en ontdekken van de Mediterranée. Kies uit veelzijdige routes van 7 tot 14 nachten of ga voor een combinatiecruise van maar liefst 28 nachten! Een 7 nachten cruise naar de Middellandse Zee boek je al vanaf €549,-!

Contacteer reserveringsafdeling Holland America Line vanuit België via tel. 00800-18731873 of via informatie@hollandamerica.com voor meer informatie. 

Terug naar NIEUWS