Navigator of the Seas, 3.386 gasten,

Grondige renovatie  

Royal Caribbean International heeft recent de vernieuwde Navigator of the Seas in de vaart genomen. Het cruiseschip onderging in het raam van het Royal Amplified-programma een indrukwekkende upgrading.  

Tijdens de renovatie ontving het schip een spannende combinatie van gewaagde, nieuwe avonturen en Royal Caribbean-favorieten. De adrenaline-inducerende ervaringen omvatten onder meer een set van innovatieve waterglijbanen. Verder werd het zonnedek volledig heringericht met een vernieuwd zwembad, een waterspeelpark voor kinderen en bubbelbaden omringd door The Lime & Coconut Caribbean Bar en eetgelegenheden zoals het Mexicaanse El Loco Fresh en het hamburgerrestaurant Johnny Rockets Express.

Binnenin het schip straalt de Royal Promenade een nieuwe energie uit met bars waaronder The Bamboo Room en de Playmakers Sports Bar. Dames zullen zeker het nieuwe To Dry For weten te appreciëren waar ze hun haar kunnen laten brushen of nagels lakken bij een glas champagne. Het aanbod aan specialiteitenrestaurants werd uitgebreid met het visrestaurant Hooked en Jamie’s Italian van tv-chef Jamie Oliver.

Minicruises naar Perfect Day at CocoCay, eiland in de Bahama’s

Het cruiseschip voor 3.386 gasten verzorgt vanuit Miami tot mei 5- en 9-nachten cruises door de Caraïben en vaart vervolgens naar het privé-eiland Perfect Day at CocoCay in de Bahama’s tijdens vaarschema’s van 3 nachten in het weekend en 4 nachten op weekdagen. De particuliere bestemming van Royal Caribbean werd het afgelopen jaar totaal vernieuwd met het Thrill Waterpark met een tiental waterglijbanen, het zoetwaterzwembad Oasis Lagoon, een 490 meter lange zipline en een heliumballon waarmee de gasten 140 meter boven de waterlijn opstijgen. Royal Caribbean liet nieuwe parelwitte zandstranden aanleggen en bouwt een exclusieve Coco Beach Club met onderwater-cabana’s.  


Voor verdere info contacteer uw reisagent of Cruise Connection, de generaal agent voor Royal Caribbean International in België en het Groothertogdom Luxemburg.  

Terug naar NIEUWS