Nieuw luxe yacht "Scenic Eclipse II"

REPORTAGE op : Facebook CRUISE & STYLE : https://www.facebook.com/CruiseStyleMagazine

                               Instagram CRUISE & STYLE: https://www.instagram.com/cruise_style_magazine/

Het Scenic Eclipse II ultra-luxe cruiseschip is een superjacht met een lengte van 168 meter en een maximale capaciteit van 228 passagiers. Het ultra-moderne ontwerp heeft een versterkte romp voor ijs, een helikopterplatform op het bovendek, 12 Zodiacs en 1 mini-onderzeeër. Het Marina Platform op het achterdek wordt gebruikt voor het te water laten van watersportuitrusting zoals kajaks, snorkelactiviteiten en duiken. De 2 Airbus H130 helikopters van het schip kunnen tegen betaling worden geboekt/huurd. Helikoptertours stellen passagiers in staat om wilde dieren en natuurlijke schoonheid van dichtbij te bekijken. Tegen een extra vergoeding kan ook de Triton onderzeeër van het schip, de "Scenic Neptune", geboekt worden, die tot 200m diep kan duiken. 

Ultra-luxe jacht en voldoet aan de hoogste ijsklasse (Polar Class 6). 

De 114 kajuiten van Scenic Eclipse II zijn allemaal suites voor twee personen in totaal 14 categorieën. Elke suite heeft een eigen balkon.

  • Keuze uit 32m² tot 247m² suites met privéveranda
  • Spa Suites en Penthouse Suites met jacuzzi
  • Butler Service
  • Bij meerdere suitetypes is een Spabehandeling inbegrepen

Het schip heeft een verhouding tussen passagiers en bemanning van bijna 1:1 en elke suite wordt bediend door een butler.

Scenic Eclipse II heeft 10 dekken, waarvan er acht toegankelijk zijn voor passagiers en vijf met suites. Vier liften (midscheeps) verbinden alle hutdekken. De voorzieningen aan boord omvatten 10 restaurants, vier bars en lounges, een theater, 2 zwembaden, een verwarmd zwembad (overdekt, met glazen dak), een spa en een fitnessruimte. 

Gasten vinden aan boord van het 168 meter lange schip meerdere culinaire keuzemogelijkheden, lounges en bars, een spa en fitnessruimte, een theater voor shows en lezingen en een binnen- en buitenzwembad. Met bijna evenveel crewleden als gasten (!) is het schip ontworpen om de passagiers in alle luxe te verwennen. Scenic Cruises heeft de beste designers onder de arm genomen om haar eerste zeeschip in te richten. De foyer, de suites en de diverse restaurants moeten de gasten een gevoel van rust, luxe en sereniteit geven dat hen toelaat te ontspannen om zo maximaal te genieten van unieke reiservaringen.

Alle dranken zijn in de prijs begrepen, evenals de fooien, excursies en een professionele butlerservice.  Ook het gebruik van Wi-Fi is gratis.  

Cruises routes zomer-& najaar 2023 - 2024 met Scenic Eclipse II: 

Scenic Eclipse II zal naar enkele van de mooiste bestemmingen op aarde varen. De routes 2023 & 2024 omvatten reizen in de Middellandse Zee en het Caribisch gebied, expedities in Antarctica en het Noordpoolgebied, evenals nieuwe routes in Australië, Indonesië en de Stille Oceaan.

  • juni 2023: Europa en de Middellandse Zee
  • juli 2023: Arctische eilanden: Spitsbergen, Groenland en IJsland
  • aug. 2023: Groenland en Canada
  • sept. 2023: IJsland en Schotland
  • okt. 2023: Amerika en Caraïben
  • nov. 2023: Chileense fjorden en Kaap Hoorn.
  • dec.2023 - febr. 2024: Antarctica, South Georgia, The Falkland Islands.
  • maart-april 2024: Polynesië en de eilanden in de Stille Oceaan
  • april-mei-juni-juli-aug. 2024: Australië.

Meer info: https://www.scenic.eu/.

Reserveringen via onze aanbevolen cruisereisbureaus, klik hier