Trendsetter grootse, entertainment en resort cruiseschepen

2022: Talrijke afvaarten in Europa met Royal Caribbean International, voor juiste vertrekdatums en -havens, contacteer de betere cruisereisbureaus of contacteer Cruise Connection tel. 03 / 880 80 80

 • Allure of the Seas: 8 mei – 23 okt. vanuit Barcelona
 • Anthem of the Seas: 13 mei – 5 okt. vanuit Southampton, annulatie van trans-Atlantische overtocht met vertrek op 20 okt.2021
 • Brilliance of the Seas: 9 mei – 30 okt. vanuit Ravenna (Venetië) 
 • Rhapsody of the Seas herstart op 23 mei 2022 vanuit Rome
 • Jewel of the Seas:  8 juni – 16 okt. vanuit Amsterdam / Tarragona / Athene
 • Odyssey of the Seas: 7 mei – 19 okt. vanuit Civitavecchia (Rome)
 • Vision of the Seas: 13 mei – 27 okt. vanuit Barcelona : Vision of the Seas vaart vanuit Barcelona langere routes van 12 nachten naar onder meer de Griekse eilanden en de Adriatische Zee met overnachting in Venetië en een laatavondvertrek in Split.
 • Voyager of the Seas:  24 april – 10 aug. vanuit Kopenhagen

Voorwaarden om te mogen meevaren: alle gasten (en bemanningsleden) moeten volledig gevaccineerd zijn tegen Covid-19. Voor kinderen onder de 18 jaar volstaat een negatieve PCR-test.

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus

2022: Talrijke afvaarten in Caraïben met Royal Caribbean International, voor juiste vertrekdatums en -havens, contacteer de betere cruisereisbureaus of contacteer Cruise Connection tel. 03 / 880 80 80

 • Grandeur of the Seas in de winter van 2021/2022 geweldige vaarroutes! Dit schip zal vanaf december 2021 wekelijks/tweewekelijks starten vanuit Barbados
 • Vision of the Seas herstart op  24 januari 2022
 • Voyager of the Seas herstart op 15 april 2022
 • Radiance of the Seas herstart op 29 april 2022

De vloot van Royal Caribbean International telt ca. 25 schepen die tot de meest innovatieve in de cruisewereld behoren. Ze bezoeken meer dan 300 bestemmingen op alle zeven continenten. 

Beleef het ene WOW-moment na het andere aan boord van de schepen van Royal Caribbean International. Deze Amerikaanse rederij staat bekend om haar innovatieve faciliteiten, waar u gegarandeerd van zult genieten. Boek een cruise met Royal Caribbean International en u zult zich vermaken met elk reisgezelschap. Zo beschikt deze indrukwekkende rederij met o.a. de Allure of the Seas® over de grootste resort-cruiseschepen ter wereld. De rest van de vloot bestaat uit ruim twintig schepen, welke niet minder imposant zijn. Aan boord van de schepen van Royal Caribbean International geniet u van de spectaculaire voorzieningen. Zo kunt u de gehele dag spenderen in het speelparadijs waar o.a. botsauto´s en een surfsimulator te vinden zijn! In de H2O Zone zorgen waterkanonnen en interactieve fonteinen voor actieve waterpret voor alle leeftijden. Bij al die spectaculaire voorzieningen horen natuurlijk ook spectaculaire shows, niet alleen op het podium, maar ook op het ijs en in het water.

"Oasis of the Seas", een groots resort cruiseschip onderging verjongingskuur op Spaanse werf

Buitendekken : heringericht met Caraïbisch geïnspireerde zwembaden, het kinderwaterpark Splashaway Bay en The Lime & Coconut Bar. Adrenalinezoekers kunnen zich straks uitleven in de Ultimate Abyss, de langste glijbaan op zee die tien dekken overbrugt en The Perfect Storm, een set van drie waterglijbanen. 

Eetgelegenheden : Portside BBQ met een authentiek vleesmenu geïnspireerd op de beste barbecue in de Verenigde Staten, het Mexicaanse El Loco Fresh en de Playmakers Sports Bar & Arcade. 

Het nachtleven : Spotlight Karaoke in de Royal Promenade en Music Hall waar coverbands optreden. Ook de Bionic Bar waar robot-barmannen de cocktails shaken, krijgt zijn plaats naast klassiekers als Boleros, Schooner Bar, Blaze Nightclub & Comedy en de Engelse pub Atlas & Globe. 

Kindervoorzieningen : Het aanbod aan gezinsvoorzieningen breidt uit met de laser tag game Clash for the Crystal City en de ontsnappingskamer Mission Control: Apollo 18. 

De vernieuwde Oasis of the Seas zal vanaf Royal Caribbean’s nieuwe Terminal A in Port Miami weekcruises verzorgen naar de Oostelijke en Westelijke Caraïben. In mei 2021 vaart het schip vanuit Florida naar de Big Apple en wordt meteen het grootste cruiseschip ooit met New York als thuishaven. Vanuit Cape Liberty zal Oasis of the Seas deze zomer cruises aanbieden naar de Bahama’s en Perfect Day at CocoCay, het particuliere eiland van Royal Caribbean International. 

Het ultieme cruise-avontuur bij Royal Caribbean International

Rederij Royal Caribbean International verlegt de grenzen van de verbeelding en overtreft met elke nieuwe scheepsklasse de verwachtingen van de reizigers. Zo was Royal Caribbean de eerste rederij om een klimmuur, ijspiste, minigolf, surfsimulator, glijbaan die tien dekken naar beneden duikt, botsauto’s, ziplines en bars met robot-obers te introduceren op haar cruiseschepen. 

Met de schepen van de Oasis-klasse (Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas en Symphony of the Seas) beschikt Royal Caribbean over de grootste cruiseschepen in de wereld. Deze drijvende familieresorts zijn opgebouwd rond zeven baanbrekende omgevingen. U vindt er onder meer de Boardwalk met AquaTheater en paardenmolen, Central Park met meer dan 12.000 struiken, planten en bloemen en de Sportzone met vier zwembaden, sportveld, surfsimulatoren en een zipline. Royal Caribbean is ook de enige rederij die onder licentie volledige Broadwayshows presenteert zoals Mamma Mia, Cats, Saturday Night Fever, Hairspray en We Will Rock You.

Voor reservaties contacteer de betere cruisereisbureaus of Cruise Connection tel. 03 / 880 80 80.

Lees reportage in tijdschrift CRUISE & STYLE

Meer info en reservaties bij uw reisagent of zie website  www.cruiseconnection.be

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®