Cruise Connection te Kontich heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis om u een onvergetelijke cruise te bezorgen!  

Als International Representative of Generaal Verkoopagent vertegenwoordigt Cruise Connection vandaag Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Azamara in België en het Groothertogdom Luxemburg. 

Voor meer info over alle cruises contacteer de betere cruisereisbureaus of bel naar Cruise Connection 03 / 880 80 80.

Voor 2021 zijn er de volgende nieuwigheden:

Celebrity Cruises gaat all-inclusive cruises aanbieden in 2021 

Rederij Celebrity Cruises lanceert  ‘Always Included?’: draadloos internet, dranken en fooien zijn voortaan op elke cruise inbegrepen.

‘Celebrity Always Included’ wordt vanaf heden de nieuwe standaard voor de luxueuze vakantiebeleving die de schepen van Celebrity Cruises aanbieden: 

·                Onbeperkte dranken – Classic cocktails, wijnen per glas, frisdranken, speciale koffies en thees, fruitsappen en flessenwater zonder zorgen over de rekening.

·                Onbeperkt internet – gratis en altijd verbonden met sociale media, e-mails en het web om naar hartenlust te surfen.

·                Dagelijkse fooien – fooien voor het personeel zijn steeds inbegrepen om voluit te genieten van de warme service die de uitzonderlijke bemanning levert.

Voor de gasten die nog meer luxe en eenvoud zoeken, stelt Celebrity Cruises twee upgrades voor: 

·                ELEVATE – onbeperkte premiumdranken en tot $200 aan excursies per persoon.

·                INDULGE – alle voordelen van het ELEVATE-pakket plus onbeperkt supersnel internet en tot $400 boordkrediet per persoon.

Gasten die verblijven in de luxueuze “The Retreat”, de suite-accommodatie met eigen restaurant, lounge en zonnedek, butler- en conciergedienst aan boord van de Celebrity-schepen, ontvangen zelfs zonder meerprijs alle voordelen van het nieuwe Celebrity INDULGE-pakket.

Voor meer info over alle cruises contacteer de betere cruisereisbureaus of bel naar Cruise Connection 03 / 880 80 80.

Royal Caribbean International met 4 cruiseschepen Middellandse Zee cruises 2021  

Overzicht waar deze prachtige resortschepen varen:

  • Harmony of the Seas : vanuit Barcelona 8-daagse cruises vanuit Barcelona naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia en Napels. Diverse vertrekdata van 15 augustus tot en met oktober 2021.
  • Odyssey of the Seas : vertrek vanuit Rome (Civitavecchia met het splinternieuwe resort-cruiseschip Odyssey of the Seas. Cruise naar het Griekse Santorini en Mykonos, Kusadasi en Napels. Diverse vertrekdata van nu tot en met oktober 2021.
  • Adventure of the Seas: Vaar verschillende vier of vijf nachten cruises met de volledig gerenoveerde Adventure of the Seas vanuit Barcelona. Middellandse Zee cruise en je bezoekt Palma de Mallorca, Marseille en Ibiza. Vanaf nu tot en met september 2021.
  • Rhapsody of the Seas: ontdek de Oostelijke Middellandse Zee met Rhapsody of the Seas en bezoek onder andere Montenegro en Kroatië. Ga mee met de Rhapsody of the Seas op een 8-daagse cruise vanuit Venetië naar Kotor, Corfu, Athene, Mykonos en Argostoli. Diverse vertrekdata vaaf nu tot en met oktober 2021.

Voor meer info over alle cruises contacteer de betere cruisereisbureaus of bel naar Cruise Connection 03 / 880 80 80.

Azamara topaanbieding “13-daagse Avontuurlijke Zuid-Afrika cruise vanaf Kaapstad, februari 2022”.  

U vaart met de Azamara Pursuit en geniet van volgende hoogtepunten: Kaapstad – Port Elizabeth – East London – Maputo (Mozambique) – Richards Bay – Durban. Een bezoek aan het Addo Elephant Nationaal Park, heerlijk slenteren over de stranden in Mozambique en kennis maken met de Zulu cultuur? Tijdens deze schitterende cruise met de ‘Azamara Pursuit’ boetiekschip doet u al deze mooie activiteiten, en meer. We geven u een overzicht van de aanleghavens:

Kaapstad

Kaapstad is een stad met verrassingen en is beroemd om de bekende bezienswaardigheid, de Tafelberg. Ook kunt u naar Robbeneiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten. De ligging van Kaapstad, met de Tafelberg en tussen twee oceanen, is één van de mooiste en meest spectaculaire ter wereld. De drie kilometer lange en ruim duizend meter hoge Tafelberg torent hoog boven de stad uit en vormt een duidelijk herkenningspunt. Op architectonisch gebied lijkt de stad op het eerste gezicht wat te veel te hebben toegegeven aan de modernisering en nieuwbouw, maar voor wie bereid is daar doorheen te kijken, heeft de stad veel verrassingen in petto.

Port Elizabeth  

Port Elizabeth, kortweg PE genoemd, is een stad in Zuid Afrika in de Oost-Kaap provincie. Het ligt aan de zuidkust bij de Algoabaai op de scheiding van de Indische en Atlantische Oceaan. PE heeft de bijnaam ‘the windy city’( Afrikaans ‘die winderige stad). Het is een bekende badplaats waar vele families komen. In de buurt is er het Tstsikamma Nationaal Park en het Addo Elephant Nationaal Park.
Het werd gesticht in 1820 door Rufane Donkin en er kwamen 4000 Britten wonen. Hij noemde de stad later naar zijn vrouw Elizabeth (niet de koningin). Tijdens de Tweede Boerenoorlog werd de stad een concentratiekamp voor Boeren (Afrikaanssprekende) en is nog altijd te bezichtigen. Het heeft een lokaal vliegveld voor binnenlandse vluchten maar men is bezig met een internationaal vliegveld.

East London East London heeft de op drie na grootste haven van Zuid-Afrika. De stad heeft bijna het hele jaar door een aangenaam zonnig klimaat en - zoals alle plaatsen langs de "Sunshine Coast" - heeft het prachtige zandstranden. De geschiedenis van Zuid-Afrika bepaalt nog steeds in hoge mate het karakter van de stad. Het typisch Afrikaanse millieu wordt gedomineerd door de nauwe banden in het verleden met Duitsland en het VK. Bezienswaardigheden zijn onder meer: "Dolos", Latimer's Landing, Queen's Park, de Botanische Tuin en Dierentuin, het stadhuis, het East London Museum en het Aquarium.  

Maputo (Mozambique) De hoofdstad van het land Mozambique ligt op de zuidpunt en heeft meer dan een miljoen inwoners. Maputo ligt aan de gelijknamige baai en grenst aan de Indische Oceaan. Maputo was vroeger een belangrijk knooppunt voor de handel in ivoor. De stad was ook erg populair bij walvisvaarders, omdat veel walvissen dartelden in de wateren voor de baai. Tegenwoordig is Maputo een moderne stad met een heel bijzondere flair. De belangrijkste economische factoren van vandaag zijn de handel in katoen, suiker, kopra en hout. Toerisme is ook een belangrijke inkomstenbron voor de stad. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het lokale geschiedenismuseum van Maputos, het Teatro Avenida-theater, het oude Portugese fort en het historische treinstation. Degenen die liever op het strand ontspannen, vinden aan de rand van het stadscentrum tal van lange zandstranden, die populair zijn bij toeristen en de lokale bevolking.

Richards Bay Wat eerst begon als een kleine haven gedurende de Boerenoorlog in 1879 is nu een snel groeiende stad. Richards Bay is nu de grootste haven in Zuid Afrika. De stad werd gesticht door de Commodore van de Kaap, Sir Frederick Richards en naar hem genoemd. In de omgeving bevinden zich velden met rietsuiker, weilanden en stranden. Er is daar ook van alles te doen zoals vele sportactiviteiten en daarom ook een toeristengebied. Het heeft een mooie omgeving, onbedorven stranden en het gehele jaar door een zomers klimaat. Een vakantiegebied bij uitstek met allerlei faciliteiten die de vakantiemens wil. De kustlijn is ongeveer 350 km vanaf de monding van de rivier Tugela in het zuiden tot aan de grens van Mozambique in het noorden. Bovendien is het de ingang tot Zululand. Dit ‘vergeten’ gedeelte van het Afrikaanse continent is een land van een uitzonderlijke schoonheid met een grote verscheidenheid. 

Durban Grote havenstad in Zuid-Afrika met verschillende gezichten en bezienswaardigheden om te bezoeken, bv. het Golden Mile Strand of het Slangenpark iets voor u? Durban is de belangrijkste havenstad van Zuid-Afrika en heeft 962.000 inwoners, waarvan ongeveer 260.000 Europeanen. De stad ligt in de landbouw (suikerriet) provincie Natal. Vasco Gama's was de eerste persoon die hier voet aan land zette in 1497. In 1935 kreeg de nederzetting de naam van de toenmalige gouverneur van de kaap, Sir Benjamin d'Urban. Vandaag de dag is het een stad die het hele jaar door toeristen wordt bezocht en is het een zeer aantrekkelijke badplaats. Durban heeft meer dan 40 stranden. Jaarlijks worden er in de netten ter plaatse ca. 1400 haaien gevangen!

Voor meer info over alle cruises contacteer de betere cruisereisbureaus of bel naar Cruise Connection 03 / 880 80 80.