Het cruise-aanbod van ATC Cruises met rederij VIVA CRUISES is zeer gevarieerd.

Mooie  vijfsterrenschip met ruime cabines, de meeste met Frans balkon of terras. Gevarieerde keuze aan excursies, waarvan sommige zeer exclusief. Hoogstaande gastronomie en dranken bij de maaltijden inbegrepen. Riviercruise route 10 en 16 juni 2021: Antwerpen - Amsterdam - Hoorn - Enkhuizen - Rotterdam - Antwerpen.

Het innovatieve concept, de verbluffende faciliteiten, de prachtige hutten, de uitmuntende keuken en een gepersonaliseerde service dragen uiteraard hun steentje bij tot de uitstekende reputatie.

VIVA Cruises spreekt ook een jonger publiek steeds meer aan. Vertrek in Antwerpen op 10 of 16 juni 2021 en ontdek Nederland. Klik hier voor meer info

Meer info en reservatie, vertrek 10 of 16 juni,  riviercruise of andere riviercruises, contacteer ATC Cruises te Antwerpen, Mechelsesteenweg 62, tel. 03 / 236 89 39

7 sept. 2021: geniet van een 12-daagse riviercruise vanuit Amsterdam tot Berlijn met ATC Cruises

Afvaart op 7 september 2021 is in Amsterdam en je baar naar Volendam, Zaanse Schans, Groningen, Delfzijl, Papenburg, Bremen, Nienburg rode stad, Stolzenau Minden, Nedersaksen, Bulsringen, Maagdenburg, Brandeburg, Potsdam en paleis Sans Souci; Berlijn Spandau, Charlotteburg, ontschepping in Berlijn. Met vlucht of trein terug. Meer info klik hier

Ben Scheefhals, CEO ATC Cruises: "Riviercruises zijn een apart hoofdstuk binnen het cruise-aanbod. Eén waarbij meer te ontdekken valt dan je op het eerste zicht zou denken. De totaalbeleving is amper te vergelijken met die van zeecruises. Een rivierschip is om te beginnen een heel stuk kleiner en heeft dus ook minder gasten aan boord. Dat creëert een gemoedelijke sfeer, zowel met de crew als met de reizigers onderling. Een rivierschip vaart niet enkel van en naar verschillende bestemmingen, ook het landschap rondom maakt deel uit van de bezienswaardigheden. Op sommige stukken van de Rijn lijkt het wel alsof er in elke bocht een kasteel staat, en wat is er iconischer dan de Seine te zien glinsteren onder je voeten terwijl je Parijs uitvaart? Ook de drukke binnenscheepvaart is interessant om te zien en een passage onder een brug of door de sluis is een spektakel op zich. In tegenstelling tot wat sommigen denken, zijn de meeste rivierschepen verrassend modern - tot zelfs ultraluxueus - en hebben alle faciliteiten aan boord. Laat je niet enkel leiden door hoe het schip er langs de buitenkant uitziet: eens aan boord stap je een heel ander decor binnen. Overal ter wereld zijn de beschavingen en steden ontstaan langs de rivieren. Ook bij ons in Europa zijn de rivieren levensaders van culturele en economische voorspoed. Denken we maar aan het mooie Antwerpen met vaarroutes naar Amsterdam - Hoorn - Enkhuizen - Rotterdam. Het aanbod is groot en elke rivier heeft haar eigen karakter met unieke bestemmingen en excursiemogelijkheden. Wat dacht je van een fietstocht door het groene Normandië, of een najaarscruise langsheen Duitsland? Contacteer vrijblijvend ATC Cruises voor alle riviercruise afvaarten."

ATC Cruises is de River Cruise Expert inclusief een professionele gids die je overal begeleidt. Er wordt gezorgd voor een maximale beleving en laat je de bestemming optimaal ervaren. ATC Cruises is ook preferred partner van riviercruises AmaWaterways, lid van de prestigieuze Chaîne des Rôtisseurs. Primus Perchtold, AmaWaterways' Executive Chef en winnaar van drie gouden medailles op het Europees Championship of Culinary Art.

 

Meer info over Riviercruises dichtbij CroisiEurope, luxueuze AmaWaterways riviercruise of andere riviercruises, contacteer ATC Cruises te Antwerpen, Mechelsesteenweg 62, tel. 03 / 236 89 39.

Terug naar Nieuws