Het cruise-aanbod van ATC Cruises met rederij AmaWaterways is zeer gevarieerd en spreekt ook een jonger publiek steeds meer aan. Vertrek 4 april 2021 

Mooie  viersterrenschepen met ruime cabines, de meeste met Frans balkon of terras. Gevarieerde keuze aan excursies, waarvan sommige zeer exclusief. Hoogstaande gastronomie en dranken bij de maaltijden inbegrepen. Gratis gebruik van fietsen op de Europese routes.

Het innovatieve concept, de verbluffende faciliteiten, de prachtige hutten, de uitmuntende keuken en een gepersonaliseerde service dragen uiteraard hun steentje bij tot de uitstekende reputatie.

ATC Cruises is de River Cruise Expert inclusief een professionele gids die je overal begeleidt. Er wordt gezorgd voor een maximale beleving en laat je de bestemming optimaal ervaren. Dit riviercruisechip is lid van de prestigieuze Chaîne des Rôtisseurs. Primus Perchtold, AmaWaterways' Executive Chef en winnaar van drie gouden medailles op het Europees Championship of Culinary Art.

Ben Scheefhals, CEO ATC Cruises: "Riviercruises zijn een apart hoofdstuk binnen het cruise-aanbod. Eén waarbij meer te ontdekken valt dan je op het eerste zicht zou denken. De totaalbeleving is amper te vergelijken met die van zeecruises. Een rivierschip is om te beginnen een heel stuk kleiner en heeft dus ook minder gasten aan boord. Dat creëert een gemoedelijke sfeer, zowel met de crew als met de reizigers onderling. Een rivierschip vaart niet enkel van en naar verschillende bestemmingen, ook het landschap rondom maakt deel uit van de bezienswaardigheden. Op sommige stukken van de Rijn lijkt het wel alsof er in elke bocht een kasteel staat, en wat is er iconischer dan de Seine te zien glinsteren onder je voeten terwijl je Parijs uitvaart? Ook de drukke binnenscheepvaart is interessant om te zien en een passage onder een brug of door de sluis is een spektakel op zich. In tegenstelling tot wat sommigen denken, zijn de meeste rivierschepen verrassend modern - tot zelfs ultraluxueus - en hebben alle faciliteiten aan boord. Laat je niet enkel leiden door hoe het schip er langs de buitenkant uitziet: eens aan boord stap je een heel ander decor binnen. Overal ter wereld zijn de beschavingen en steden ontstaan langs de rivieren. Ook bij ons in Europa zijn de rivieren levensaders van culturele en economische voorspoed. Denken we maar aan het mooie Antwerpen. Het aanbod is groot en elke rivier heeft haar eigen karakter met unieke bestemmingen en excursiemogelijkheden. Wat dacht je van een fietstocht door het groene Normandië, of een najaarscruise langsheen Duitsland?"

Meer info over vertrek 4 april 2021 Donau riviercruise of andere riviercruises, contacteer ATC Cruises te Antwerpen, Mechelsesteenweg 62, tel. 03 / 236 89 39

Terug naar Nieuws