Rivages du Monde: "Met kleine schepen en gelijkgestemden de wereld ontdekken"

Rivages du Monde is er in twee decennia in geslaagd om op een eigenzinnige manier het concept ‘cruisen’ te verfijnen voor mensen met een grote reishonger naar culturele ontdekkingen. Het concept is even eenvoudig als geniaal: met kleine schepen en gelijkgestemden de wereld ontdekken.
Gelijkgestemden, dat begint bij de taal. Er zijn zowel Nederlandstalige, Franstalige als tweetalige cruises, met eigen, Belgische gastsprekers. Om het makkelijker te maken: Belgische passagiers worden vanuit België begeleid door mensen van hier. Voor sommige zeecruises is Zeebrugge zelfs de vertrek- en/of aankomsthaven.
 Rivages du Monde heeft een indrukwekkende portfolio van kleinschalige zeeschepen, cruisejachten en riviercruiseschepen. Aan boord van deze topschepen vind je enkel passagiers van Rivages du Monde.

Rivages du Monde ontwerpt de vaarroutes helemaal zelf. Deze unieke routes vindt men nergens anders, vb:

29 mei 2022: De mooiste Noorse fjorden vanuit Zeebrugge naar Bergen, Geiranger, Flåm, Gudvangen, Stavanger en terug naar Zeebrugge.

Al deze cruises zijn gemaakt voor reizigers die een bestemming optimaal en op een originele manier willen ontdekken.  

De kleinschalige schepen geven de kans om de natuur op een intense manier te beleven, en om dichter bij de lokale culturen te staan: o.a. cruises naar Groenland, Marokko, Cambodja en Vietnam. De voordrachten aan boord helpen om meer bij te leren over de bestemming.
Belgen houden van duidelijkheid. Daarom zijn alle prijzen steeds volpension, met alle vluchten en transfers inbegrepen in de prijs.
 
Voor meer info, zie web: www.rivagesdumonde.be
Boeken kan via  info@rivagesdumonde.be – tel 02 / 899 84 00 of via één van onze gespecialiseerde cruisereisbureaus.  

Terug naar NIEUWS