Wil je meevaren met het spiksplinternieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International ? Haar naam is Quantum of the Seas en Ovation of the Seas. Je kan een cruise boeken voor afvaarten vanuit New York. Vanuit Cape Liberty  cruises van 7 tot 12 nachten naar de Bahama's en het Caraïbisch gebied. Of keuze in cruises in Azië. 

Gasten kunnen op de nieuwe klasse schepen van Royal Caribbean International onder meer skydiven of in een glazen bol op meer dan 300 meter hoog genieten van indrukwekkende 360° vergezichten, met botsauto's rijden of rolschaatsen in het grootste overdekte sport- en entertainmentcomplex op zee.
Een van de meest iconische locaties op het schip wordt Two70°, genoemd om zijn prachtig 270°panoramisch uitzicht op de zee. Deze drie dekken hoge ruimte biedt 's avonds spectaculair, mysterieus en onverwacht entertainment. De passagiershutten op de Quantum of the Seas zijn tot 9 procent groter dan op de Oasis of the Seas met nieuwe types loftsuites en familiehutten, maar ook binnenhutten met virtuele balkons.

Anthem of the Seas, Quantum of the Seas en Ovation of the Seas tellen ieders 18 dekken, meten 167.800 brutoton en bieden plaats aan 4.180 passagiers in een dubbele bezetting.