Rederij POSEIDON, de specialist in Poolexpedities

Het kleine, hoogwaardige expeditieschip MS Sea Spirit van Poseidon Expeditions maakt daarbij indruk door zijn maximaal 114 avontuurlijke passagiers in uitsluitend grote suites onder te brengen. Nu uitzonderlijke promoties, zie web :  https://poseidonexpeditions.com/special/

Zodiacs en kajakken bij Poseidon Expeditiecruises 2022

Gasten die comfortabel de Arctische en Antarctische gebieden willen verkennen, maar die eveneens willen genieten van de flexibiliteit en de vriendelijke sfeer van een klein schip. De Sea Spirit staat al jarenlang bekend als een gevestigde waarde voor zijn poolexpeditie cruises en biedt naast een versterkte scheepsromp, een vloot van negen snelle Zodiacs en een kajakuitrusting, ook uitschuifbare stabilisatievinnen voor een aangename en comfortabele reis. De vriendelijke bemanning en het deskundige expeditieteam geven de gasten van de eerste tot de laatste dag een aangenaam thuisgevoel.

Een bijzonder kenmerk aan boord van de Sea Spirit is het “Open Bridge-beleid”. Iedereen is namelijk welkom op de brug en dat versterkt het reisavontuur. Met andere woorden, iedereen die ooit wilde weten wat een kapitein en zijn bemanning zoal doen, komt gewoon langs, kijkt en stelt vragen - de brug is toegankelijk voor alle passagiers. 

Routes 2022

  • Antarctica: 11 - 22 december 2021 ; 8 - 19 febr. 2022 ; 18 febr - 1 maart, 28 febr. - 22 maart
  • West Spitsbergen & Polar Ice Edge: 29 mei, 6 en 14 juni 2022
  • Svalbard & Polar Ice Edge: 21 en 30 juni 2022
  • Franz Jozef Land Archipelago: 10 en 22 juli, 3 en 15 aug. 2022
  • Spitsbergen, Groenland & IJsland: 27 aug. 2022
  • East Greenland: 8 en 17 sept. 2022
  • British Isles: 8 mei 2022
  • Crossing the Arctic Circle, Jan Mayen & Spitsbergen: 19 mei 2022

Specialist expedites voor Franz-Jozef-Land, Spitsbergen

Tijdens een expeditiecruise met Poseidon Expeditions mogen reizigers onvergetelijke belevenissen verwachten zoals het aanschouwen van waarschijnlijk de meest extreme en ongerepte natuurlijke landschappen op aarde. Toverachtige plaatsen die omwille van hun stilte inspireren.
Eén van deze plaatsen is Franz-Jozef-Land. Deze afgelegen eilandengroep maakt deel uit van het Russian Arctic National Park. In dit zelden bezochte natuurreservaat ontdekken expeditieleden zeldzame Arctische vogels en dieren in het wild, zoals de ijsbeer - de “koning van de Noordpool”. Deze zelden bezochte en moeilijk te bereiken archipel is één van de belangrijkste oorden in de geschiedenis van de Noordpool. Op plaatsen als Bell Island, Cape Flora en Cape Tegetthoff, wandel je in de voetsporen van Fridtjof Nansen, Frederick George Jackson, Julius von Payer en andere beroemde poolreizigers.
Poseidon Expeditions reizen naar Franz-Jozef-Land pakken uit met iets heel bijzonders. Als enige rederij tot nu toe, stuurt Poseidon Expeditions vanuit Spitsbergen rechtstreeks het meest noordelijke landpunt van Europa aan. Het varen daar naar toe is normaal alleen mogelijk mits een omweg langs een Russische haven zoals Murmansk. Deze speciale vergunning voor het bevaren van de route vanuit Spitsbergen biedt een groot voordeel aan de gasten. Immers, naast een reis langs het pakijs waarbij talrijke wilde dieren te bezichtigen zijn, biedt deze route het voordeel dat ze heel wat korter is waardoor de gasten maar liefst vier dagen langer in het natuurreservaat Franz-Josef-Land-Archipel kunnen doorbrengen. 

Rederij Poseidon tel. 0049 / 40 756 68 555.

E-mail :  https://poseidonexpeditions.com/special/  

Klik hier voor alle afvaarten 2022 POSEIDON EXPEDITIONS

Contacteer POSEIDON EXPEDITIONS voor alle routes 2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen