Norwegian Cruise Line promotie: zie op web: ncl.com

30% korting + special all-inclusive package à €99 pp 

Boek uw gewenste NCL cruise voor 31 maart 2021 en u boekt in alle vertrouwen met 'Peace of Mind'!

Profiteer nu van NCL nieuwste concept ‘Peace of Mind’ concept met nog meer vrijheid en flexibiliteit. Zijn de plannen gewijzigd? Geen probleem: Met 'Peace of Mind' kunt u uw cruise tot 15 dagen voor aanvang annuleren en dit voor alle NCL afvaarten die vertrekken voor 31 okt. 2021. U ontvangt dan een Future Cruise Credit die u kunt gebruiken voor cruises t.e.m. dec. 2022.

TIP:  In sept. 2021 cruise vanaf Amsterdam naar de Britse eilanden met Norwegian Jade en u ervaart Verenigd Koninkrijk in royale en historische sferen!

Nieuwe NCL brochure routes 2021- 2023

De nieuwe NCL catalogus, met boekbare cruises tot december 2023, is vol inspiratie om uw dromen waar te maken. Deze 164 pagina’s brochure, met 300 bestemmingen, toont de mooiste NCL-cruises met o.a. hun grootste Europese aanbod ooit en met meer dan 20 nieuwe bestemmingen. Interesse? Klik hier voor de NCL Brochure

3 topbestemmingen in 2022 :

  • 26 januari 2022 van Zuid-Afrika naar Dubai met Norwegian Jade
  • 7 maart 2022 van Bangkok naar Hong Kong met Norwegian Sun
  • 13 juni 2022 van Amsterdam naar Stockholm met Norwegian Dawn. Vertrekhavens: Amsterdam, Warnemünde en Kopenhagen

In Europa zijn er genoeg havens vanuit waar een cruise avontuur met NCL kan beginnen. Vermijd overvolle stranden en promenades en ontdek unieke bestemmingen vanaf de zee met NCL. In zeven dagen cruise je met Norwegian Dawn van Amsterdam naar Stockholm (in 2022) en ontdek je onderweg prachtige en minder bekende steden. Ontdek kastelen en musea in historisch Pionerski in Rusland, of romantisch Gdynia in Polen voordat je aankomt in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Boek een cruise voor 31 maart 2021 en profiteer nu van NCL ‘Peace of Mind’ met nog meer zekerheid, vrijheid en flexibiliteit. 

Ga voor meer info en reservatie naar de betere cruisespecialist .  Web NCL ziencl.com

Video Norwegian Cruise Line

 

Terug naar NIEUWS