MSC Grandiosa: nu 8-daagse Middellandse Zee cruises in het zonnige Italië! 

Patrick Pourbaix, Directeur MSC Cruises België Gr. H. Luxembourg en Frankrijk: “We staan allemaal in de startblokken om onze MSC cruisers te ontvangen. We verwelkomen hen aan boord van de MSC Grandiosa met 8-daagse cruises vanuit Genua naar Napels, Palermo, La Valletta en terug tot in Genua. MSC Grandiosa vaart weer vanaf 24 januari 2021. In februari, maart of april kan je nu cruisen in Italië, voor een zonnige Middellandse Zee cruisevakantie." 

Na het laatste ministeriële decreet van de Italiaanse regering zal het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises zijn wekelijkse route hervatten vanuit Genua, Italië, en de Italiaanse havens van Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Valletta, Malta, aandoen. Inscheping is mogelijk in alle Italiaanse havens. De cruiseactiviteiten mogen hervat worden, op voorwaarde dat ze ondersteund worden door een gedegen gezondheids- en veiligheidsprotocol. Het gezondheidsprotocol van MSC Cruises is afgelopen zomer door de Italiaanse gezondheids-, transport- en veiligheidsautoriteiten goedgekeurd. Sindsdien kon de onderneming meer dan 30.000 passagiers veilig laten cruisen aan boord van twee van haar in Italië gevestigde schepen.

Voor passagiers uit België vereist het gezondheidsprotocol van MSC Cruises een negatieve PCR-test minder dan 72 uur voor het aan boord gaan. Bovendien moeten Belgen na de laatste door de Italiaanse regering aangekondigde maatregelen ook een negatieve test (PCR of antigenen) van minder dan 48 uur voor binnenkomst op het Italiaanse grondgebied voorleggen.

Bekijk alle andere MSC Cruises afvaarten voorjaar 2021 op  de website: www.msccruises.be    

MSC volledige programmering voor zomer 2021 en winter 21-22 is nu beschikbaar! 

Patrick Pourbaix: “We verwelkomen onze gasten weer aan boord van de MSC cruiseschepen. MSC Grandiosa is het eerste schip in onze vloot dat gasten weer aan boord verwelkomt en het eerste schip dat onze gezondheids- en veiligheidsprotocol implementeert.  

Lees meer over cruisen aan boord van de MSC cruiseschepen en geniet bij ons van een veilige vakantie! Bekijk alle MSC Cruises afvaarten in het voorjaar 2021 op onze website www.msccruises.be

MSC Cruises heeft haar volledige zomerprogramma voor 2021 nu klaar met vertrekken vanaf maart tot november 2021 inclusief twee gloednieuwe cruiseschepen die momenteel in aanbouw zijn. Je kan nu boeken bij de betere cruisereisbureaus en vraag naar de Flexible Cruise-programma voorwaarden. Hierdoor kan je nu boeken met alle vertrouwen.

“MERAVIGLIA PLUS”

EEN NIEUWE GENERATIE VOL WEELDE & TOP-ENTERTAINMENT: GRANDIOOS!

MSC Cruises heeft momenteel 17 cruiseschepen in de vaart en er zijn nog 12 (!) schepen in aanbouw tot 2027, met als eerste het zusterschip ‘MSC Virtuosa’ die in 2021 zal gedoopt worden.

MSC Grandiosa doet haar naam alle eer aan. Dit schip uit de Meraviglia-Plus-klasse heeft veel publieke ruimtes en ruime keuze aan faciliteiten en entertainment. Dit schip is ook ideaal voor families! 

Terug naar NIEUWS