MSC Grandiosa weer 8-daagse Middellandse Zee cruises !

Patrick Pourbaix, Directeur MSC Cruises België Gr. H. Luxembourg en Frankrijk: “We staan allemaal in de startblokken om onze MSC cruisers te ontvangen. We verwelkomen hen aan boord van de MSC Grandiosa met 8-daagse cruises vanuit Genua naar Napels, Palermo, La Valletta en terug tot in Genua.

Deze cruises starten op 24 januari 2021. Bekijk alle MSC Cruises afvaarten voorjaar 2021 op onze aangepaste website: www.msccruises.be    

MSC volledige programmering voor zomer 2021 en winter 21-22 is nu beschikbaar! 

Patrick Pourbaix: “We verwelkomen onze gasten weer aan boord van de MSC cruiseschepen. MSC Grandiosa is het eerste schip in onze vloot dat gasten weer aan boord verwelkomt en het eerste schip dat onze gezondheids- en veiligheidsprotocol implementeert.  

Lees meer over cruisen aan boord van de MSC cruiseschepen en geniet bij ons van een veilige vakantie! Bekijk alle MSC Cruises afvaarten in het voorjaar 2021 op onze website www.msccruises.be

MSC Cruises heeft haar volledige zomerprogramma voor 2021 nu klaar met vertrekken vanaf maart tot november 2021 inclusief twee gloednieuwe cruiseschepen die momenteel in aanbouw zijn. Je kan nu boeken bij de betere cruisereisbureaus en vraag naar de Flexible Cruise-programma voorwaarden. Hierdoor kan je nu boeken met alle vertrouwen.

“MERAVIGLIA PLUS”

EEN NIEUWE GENERATIE VOL WEELDE & TOP-ENTERTAINMENT: GRANDIOOS!

MSC Cruises heeft momenteel 17 cruiseschepen in de vaart en er zijn nog 12 (!) schepen in aanbouw tot 2027, met als eerste het zusterschip ‘MSC Virtuosa’ die in 2021 zal gedoopt worden.

MSC Grandiosa doet haar naam alle eer aan. Dit schip uit de Meraviglia-Plus-klasse heeft veel publieke ruimtes en ruime keuze aan faciliteiten en entertainment. Dit schip is ook ideaal voor families! 

Terug naar NIEUWS