Voordelen treinreizen:  Van stadscentrum tot stadscentrum, geen verborgen kosten, stekkers bij uw zitplaats zodat je je GSM kan opladen, meer comfort aan boord, meer connectiviteit en TGV Connect – WIFI, aangenaam en vlot reizen.

NIEUW: Vanaf 12 okt. 2017; Thalys nieuw tariefgamma: Standaard mini; Standaard, Alle Comfort of Premium met extra service, wijn en maaltijden.

Met de trein naar je aanleghaven in Frankrijk. Vergeet de check-in, files of péages ! Neem de trein en geniet vanaf dag één van uw vakantie. Elke dag per trein naar Le Havre, Marseille, Toulon, St.-Raphael, Cannes, Antibes en Nice.

Thalys zonbestemmingen: Van eind juni tot eind augustus brengt Thalys Zonbestemmingen u elke zaterdag in amper 4u46 van Brussel naar Marseille, met haltes in Valence, Avignon en Aix-en-Provence. De Thalys-treinstellen met hun zuivere, warme lijnen in rood, purper en fuchsia, zijn speciaal ontworpen om u een rustgevende en comfortabele reis te bezorgen.

Aan boord van Thalys geniet u van ergonomische zetels, een leeslampje bij elke zetel voor meer comfort, een individueel stopcontact en draadloze internettoegang*.

Voor de kleine of grote honger vindt u in de Thalys Bar op elk uur van de dag een hapje naar uw zin.

En extra in 'Alle Comfort' en  'Comfort Premium' ... Nog ruimere ergonomische zetels met extra beenruimte, een maaltijd die op uw zitplaats geserveerd wordt: ontbijt bij de heenreis, lunch bij de terugreis, internationale kranten en tijdschriften en GRATIS draadloze internettoegang*. * Dienst aangeboden onder voorbehoud van technische beschikbaarheid. Praktische informatie in het barrijtuig aan boord van de trein.

Dagelijks vier keer naar Marseille en één keer per dag naar Nice, met stops in onder andere Toulon, St.-Raphael, Cannes en Antibes. Aan boord van TGV geniet u van stijlvolle rijtuigen, aangekleed door de Franse modeontwerper Christian Lacroix, mechanisch verstelbare zetels met voetsteun en verstelbare hoofdsteun, individuele opbergruimte, een bekerhouder en een individueel leeslampje en een barrijtuig met een ruime keuze aan drankjes en koude of warme snacks.

In eerste klas pneumatisch verstelbare zetels.

U reist met de kinderen ? Informeer bij de aankoop van uw tickets naar de familieruimtes met zetels met uit­neembare zitting en opklaptafeltjes die han­dig zijn voor gezelschapsspelletjes!

U reist in een rolstoel ? Er zijn speciale zetels met voldoende plaats voor de rolstoel en met een oproepingsknop voor boordpersoneel. Aan elke zetel grenst een zitplaats voor een begeleider.

Thalys: Uw tickets voor Thalys Zon kan u vanaf maart kopen voor het ganse zomerseizoen.

TGV: Uw tickets voor TGV kan u kopen vanaf 3 maanden voor de reisdatum.

Info en aankoop:  www.voyages-sncf.com

Contact Center Voyages-sncf: +33 9 70 60 99 70