Vaar met een luxe yacht, max. 36 pers.! Nu € 1.000 p.p. korting:  

Voor vertrekdatums: Tel. 02 / 899 84 00 ; of mail naar info@rivagesdumonde.be. Kroatië zal u met open armen ontvangen. De ruige kustlijn, de adembenemende landschappen en de prachtige kunststeden staan klaar om ontdekt te worden.  

Slechts 36 gasten op dit yacht om de Adriatische kust, Dubrovnik en de mooiste eilanden te ondekken.

Troeven van deze 8-daagse cruise:

*Nu € 1.000 korting p.p. = nu € 2.000 korting per 2 personen! ... Ontdekking van Mljet, Hvar, Split, Korcula en Dubrovnik.

Aan boord van een modern en intiem yacht: M/Y Adriatic Blue***** met slechts 36 passagiers!

*Vermeld code 'STYLE KROATIË' bij boeking voor € 1.000 korting p.p. , Ook korting voor singles!

Tel. 02 / 899 84 00 ; of mail naar info@rivagesdumonde.be

Cruise in Kroatië per yacht met rederij Rivages du Monde

Gaan Belgen terug op cruise?

Alain Souleille(CEO van cruisetouroperator Rivages du Monde) : "Ik merk een gedragsverandering. Mensen gaan minder reizen, maar langer en beter. Ook het milieuaspect zou kunnen een rol spelen. Meer lange reizen en minder korte tripjes betekent minder vliegen, bv. Twee jaar thuis zitten heeft de mensen de hogere waarde van reizen doen inzien. Nu willen ze bestemmingen intenser ontdekken. De zin om nieuwe horizonten te verkennen is ook erg uitgesproken.”
 “Noorwegen geniet opnieuw een grote belangstelling. Dat past in dat nieuwe denken: tijd nemen om die grootste natuur te ontdekken.
De riviercruises op de Douro zijn een groot succes. Ook de cruises met de motorjachten langs de Adriatische Kust slaan goed aan. Voor Griekenland charteren we een klein schip voor 48 passagiers. We bieden een cruise aan rond de Peloponnesos, inclusief een passage door het Kanaal van Korinthe, en een ballade langsheen de vele eilanden van de Cycladen (waar weinig andere schepen komen). Deze twee ‘yachting’ cruises bieden een aparte kijk op Griekenland door historische sites te combineren met fraaie stranden en baaitjes.”

 

Terug naar NIEUWS