Antarctica expeditiecruise

een bijzondere reis in uniek gezelschap op een magische plaats... een reiservaring om nooit meer te vergeten.... 

Dé manier om de majestueuze ijsbergen, de rijke fauna en het prachtige licht van Antarctica te ervaren, is via een begeleide expeditiecruise met Asteria Expeditions.
Treed in de voetsporen van de Belgische ontdekkingsreiziger Adrien de Gerlache en spot pinguïns, robben, walvissen en talrijke vogelsoorten in hun natuurlijke habitat.

Ook deze poolreis is uniek in haar soort. Zo volgen zij geen standaardroutes, maar tekenen zelf de vaarroute uit. Op die manier brengen zij u op plaatsen die voor grotere expeditieschepen verborgen blijven. Tijdens dit 14-daagse programma ontdekt u de mooiste gebieden van het Antarctisch schiereiland.

De ijsverstrekte expeditieschip MV Sea Spirit biedt slechts plaats aan 114 passagiers. Wacht dus niet langer iondien u wenst mee te varen.

Interesse? U bent van harte welkom op één van de infosessies van Asteria Expeditions. U kan er terecht voor een uitgebreide presentatie waarbij poolspecialisten een antwoord geven op al uw vragen.

DATA & LOCATIES op aanvraag, tel. 050 / 33 25 10.

Deelname is vrijblijvend, ze vragen wel vooraf te bevestigen.

MEER INFORMATIE OVER DEZE EXPEDITIECRUISE?

Voor al uw vragen kan u bij Asteria Expeditions terecht via poolreizen@asteriaexpeditions.be of bel naar 050 / 33 25 10.

Terug naar Nieuws