Welkom met je partner, familie, vrienden en/of collega’s op hun jaarlijks niet te missen Go For Cruise Event....

Cruisespecialist Didier: "Vaste ingrediënten zijn de presentaties overdag van de nieuwe Go For Cruise belevingsreizen. Op zaterdagavond een volwaardig ambi feest inclusief aperitief, diner, wijn en dranken.

Onze cosy zondag steken we in een nieuw kleedje, waarbij je kan kiezen voor een uitgebreid ontbijtbuffet in de voormiddag, gevolgd door onze presentatie in de namiddag, en in de vooravond een nieuw volwaardig diner met wijn en dranken, voorafgegaan door een passend aperitief.

De ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of vorige medereizigers terug te zien. Naar goede gewoonte een niet te missen dagje uit, lekker tafelen, veel gezelligheid, en waarom er geen weekendje uit van maken?"

Nieuwe Go For Cruise belevingsboek 2020-2021

Didier: "Voor de presentatie overdag van het tegen dan nieuwe Go For Cruise belevingsboek 2020-2021 bedraagt de deelnameprijs 10 € per persoon, inclusief onthaal met koffie, water, versnapering, … 

Voor ons ambi feest betaal je 70 € per persoon All Inclusive, voor het cosy ontbijt 20 € per persoon, en voor de cosy avond 65 €, uiteraard ook alles inbegrepen. Of waarom niet gewoon de twee feesten combineren aan de voordeelprijs van 130 € per persoon? Andere combinaties zijn ook mogelijk.

Plaats van het gebeuren in 2019 wordt het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen, een centrale ankerplaats in de stad en een begrip in het lokale geheugen. De oude bierbrouwerij Lamot werd tussen 2000 en 2005 volledig vernieuwd. De gedurfde architectuur zorgde voor een geslaagde combinatie van oud en nieuw, op een bevoorrechte ligging in het bijzondere stadscentrum van de Maneblussers!"

Maak van ons Go For Cruise Event een complete, veilige en vooral zeer comfortabele weekenduitstap, met hotelovernachting(en) en een uitgebreid ontbijtbuffet de dag nadien. Prima idee als je het ons vraagt.

Novotel Mechelen is ons favoriete 4-sterren hotel, ideaal gelegen net naast Lamot, dus wij slaan er onze tenten op en jullie zijn evenzeer welkom aan gunstige prijzen

Inschrijven doe je simpelweg door een mailtje te sturen naar info@goforcruise.be of een belletje te geven op ons nummer 02/253.38.87. Vermeld er tevens ook bij of we jou mogen noteren voor de presentatie en/of het ambi feest op zaterdag, het ontbijtbuffet en/of de presentatie en/of de cosy avond op zondag, alsook of er hotelnachten gewenst zijn. We bevestigen je inschrijving per kerende met alle details."

 

Terug naar Nieuws