Footprints Luxury Cruises & Regent Seven Seas

Bij Footprints Luxury Cruises hebben ze goed nieuws: wereldwijd maken cruiserederijen zich op om in de zomer 2021 uit te varen.  

Een nieuw tijdperk voor de cruiseliefhebber dient zich aan: dat van kleine en midden-grote kwaliteitsvolle schepen met nog meer persoonlijke service aan boord en een hogere attentie voor uw comfort en veiligheid. Dan denken wij meteen aan Regent Seven Seas.  

Ontdek vandaag nog rederij Regent Seven Seas

Met het Regent Event @ Home bieden zij u UITZONDERLIJKE VOORDELEN aan. Bekijk het digitaal event en ontdek deze voordelen.

Regent Event @ Home  

Ongeëvenaarde luxe op zee bij cruiseschepen Regent Seven Seas

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld… en is écht alles inbegrepen, inclusief een ruim aanbod van excursies. Ook ruimte is een essentiële luxe aan boord. Dit is wereldklasse!  

Als luxe uw bestemming is   

Zin in een cruise zomer?

De tendensen geven het aan : volgende zomer gaan de Belgen reizen! 

In het bijzonder voor cruises, zal de Middellandse Zee centraal staan. Maar ook Noord-Europa.  Misschien droomt u wel van de Noorse fjorden? Of Ijsland? Of waarom niet de parels van de Baltische Zee?

Voor verre bestemmingen in de zomer is er één absolute topper : Alaska, een decor van oneindige wildernis. Afgelegen en toch bereikbaar, met immense fjorden, imposante gletsjers en besneeuwde bergtoppen omzoomd door massieve wouden.   

Regent cruises Zomer 2021   

Ontdek het Regent Event @ Home   

Neem deel aan het Regent Event @ Home. Ontdek alles over de schepen, de service, de luxe en… 

De uitzonderlijke voordelen : 

  • tot 850 € per persoon 
  • 200 USD Boordkrediet per suite
  • Uitzonderlijk laag voorschot : 10% van de cruiseprijs 

Regent Event @ Home

Footprints Luxury Cruises : partner van Regent Seven Seas

Bekijk onze website en beleef een wereld van water : https://footprints.be/

Voor meer info, contacteer uw vertrouwde reisagent of Footprints Luxury Cruises, Mevr. Chris Ganseman : Tel. 03 242.82.80

Regent Seven Seas Cruises: gratis upgrade

Regent Seven Seas Cruises heeft de Elevate Your Experience-promotie gelanceerd, waarbij gasten een gratis upgrade krijgen van twee suite-categorieën hoger, tot aan een Penthouse Suite. De actie geldt op geselecteerde cruises in 2021 in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied. Voor meer info, contacteer uw vertrouwde reisagent of Footprints Luxury Cruises, Mevr. Chris Ganseman : Tel. 03 242.82.80