Exclusieve uitnodiging om enkele befaamde rederijen te ontmoeten  

Naar aanleiding van de opening van de nieuwe kantoren van Footprints Luxury Cruises, kan u persoonlijk de cruisespecialisten van de rederijen ontmoeten.

Terwijl u droomde van de mooiste cruises, maar niet kon reizen, heeft het team het afgelopen jaar niet stilgezeten. 

FOOTPRINTS verwelkomt u in een gloednieuw cruise center met een hernieuwd aanbod van exclusieve luxereders. 

Ultieme luxe

Zij bieden geen aanbod voor iedereen maar richten zich exclusief op liefhebbers van ultra-luxe, uitdrukkelijk ongewoon en zonder limieten.

De focus ligt op cruises met een ultra-luxe beleving, aan boord van kleine en midden-grote schepen. 

Van cruise tot een zorgeloos totaalpakket

Hun selectieve collectie biedt zeecruises, expeditiescruises, zeil-en yachtcruises en verfijnde riviercruises. 

Footprints helpt u graag persoonlijk met uw keuze van de perfecte suite, vluchten, ultra-snelle treinen, transfers.... tot een op maat gemaakte verlenging (voor of na de cruise). 

Zij ontzorgen u tijdens uw volledige reis en werken daarom bij voorkeur op afspraak via mail: cruises@footprints.be

Overzicht van volgende rederijen:

REGENT SEVEN SEAS

Ultra-luxe zeecruises, 5 schepen met wereldwijd aanbod (op uitzondering van de Poolcirkels)

Nieuwste schip (2020): Seven Seas Splendor (750 gasten, 542 crew)

Bij Regent Seven Seas Cruises is luxe discreet en ongekunsteld, worden al uw wensen vervuld. De verhouding gasten/bemanning ligt erg hoog: 2 goed opgeleide personeelsleden ten opzichte van 3 gasten. Geen enkele rederij biedt zoveel kwaliteit in verhouding tot de betaalde prijs.

Echt alles inbegrepen:

 • inclusief een ruim aanbod van excursies
 • de maaltijden in de specialiteitenrestaurants
 • een uitgebreide selectie aan dranken
 • alle fooien 
 • Free Laundry Service: Voor iedere cruise, ieder type suite : van het ophalen van de was, wassen, strijken, vouwen tot het weer terugbrengen naar de suite, en zoveel meer…

Droomt u van een cruise naar de wildernis van Alaska? Dat kan zeker ook met Regent Seven Seas: vanuit Vancouver met 8-daagse cruise: Vancouver – Seward (of in de omgekeerde richting).

 

SILVERSEA 

Intieme luxe zee- en expeditiecruises (10 schepen van 51 tot 304 suites), wereldwijd aanbod.

Nieuwste schip (2021): Silver Moon (596 gasten, 411 crew).

Aan boord van de schepen ontdekt u een passie voor perfectie, onberispelijke service en verfijnde gastronomie. Dit alles omgeven door Italiaanse flair.

Nog meer inbegrepen dan voorheen:

 • Door-to-door service: privé transfers 
 • Vluchten
 • Pre & post stays (verlengingen)
 • Alle restaurants aan boord, alle premium dranken
 • Butler service

Met het vernieuwde Silversea-aanbod “More inclusive then ever” heeft u vanaf de zomer 2022 ook 1 excursie naar keuze per bestemming/dag inbegrepen.

Bijzonder is ook het culinaire belevingsprogramma S.A.L.T.  (Sea And Land Taste). 

Dit zal u zeker ook bekoren: Silversea maakt nog gepersonaliseerde reisdocumenten, geleverd in een mooi, stijlvol etui, met extra cruise-informatie en labels voor de bagage.

SEABOURN

Onderscheiden als “Best Small Ship Cruise Line” (Condé N.T.), 5 schepen met intieme private club sfeer, wereldwijd aanbod.

Nieuwste schip (aangekondigd voor 2022): Seabourn Ovation (300 suites), met routes ex-Miami (Panama, Caraïben…). Vanaf april 2022 vaart de Ovation ook naar Spitsbergen. 

Seabourn heeft enkel Ocean-Front Suites.

All-inclusive: premium dranken, huischampagne en Regiis Ova kaviaar.

Vanaf 1 juli 2021 is Wi-Fi inbegrepen in de beleving aan boord van Seabourn. Zo blijft u verbonden met uw familie en vrienden thuis.

Seabourn is lid van Chaîne des Rotisseurs en heeft o.a. Thomas Keller als culinaire partner.

Seabourn is officieel de cruise partner van UNESCO World Heritage.

SCENIC LUXURY CRUISES

Riviercruises, Europa: 5 schepen, Zuidoost-Azië: 2 schepen

De innovatieve Scenic Space-Ships brengen luxe naar een hoger niveau: ruime keuze aan restaurants, comfortabele suites met het Scenic Slumber Bed, wellness center… Deze cruises zijn all-inclusive met alle dranken (champagne, wijnen…), fooien, Wifi, transfers… + een buitengewoon aanbod aan uitzonderlijke excursies (Freechoice) t.e.m. privéconcerten. Deze kwaliteit heeft een Waw-factor! 

Aan boord van sommige rivierschepen is er ook het Scenic Culinary Center met workshops en lezingen.

Enkele toppers zijn de Donau, de Douro en de wijncruise op de Garonne. 

Zeil- en Yachtcruises

Beleef de luxe van de Emerald Azzurra, een indrukwekkend super yachtschip met een modern design. Het wordt te water gelaten in 2022 (50 kajuiten, 64 crew). 

Met een lengte van zo’n 110 meter en een maximum capaciteit van 100 gasten aan boord, is het zo ruimtelijk ontworpen dat het volop genieten is op zee. Dit schip is een absolute aanrader voor wie houdt van casual chic & sportieve yachting. 

Ontdek in 2022 Egypte, de Rode Zee en de Middellandse Zee met dit super yacht!

HAPAG-LLOYD CRUISES

Zeecruises, MS EUROPA 2

Welkom aan boord van het beste cruiseschip ter wereld (Berlitz Cruise Guide 2020).

Met een capaciteit van maximum 500 gasten aan boord, geniet u van een vrijheid en een luxe zoals u die ook kan vinden in een exclusief resort: geen verplichte dresscode, geen strikt maaltijdschema en geen opgelegde seating : u selecteert zelf uw restaurant en tijdstip. 

De MS EUROPA 2 is een aanbeveling voor de actieve reizigers, die houden van een moderne lifestyle, een losse sfeer en die zoeken naar flexibiliteit, individualiteit en ontspanning. 

The Green on the sea: Met cutting-edge golf simulators aan boord met geïntegreerde video analyses kan u gerust een balletje slaan. Wenst u training sessies met een PGA golf professional, dat kan (met toeslag).

Expeditiecruises, MS HANSEATIC inspiration / spirit / nature

Hapag-Lloyd Cruises tilt de expeditiebeleving naar een hoger niveau. De expeditieschepen zijn gebouwd volgens de hoogste ijsklassenormen (PC6), zij beschikken over twee uitschuifbare glazen balkons, de Nature Walk-promenade op de boeg, milieuvriendelijke elektrisch aangedreven zodiacs, evenals verschillende kajaks waarin de gasten kunnen pendelen. 

De HANSEATIC inspiration (bouwjaar 2019) is uitgerust met de nieuwste milieutechnologie die onder andere de stikstofuitstoot met 95% vermindert. Maximum aantal gasten aan boord: 230 passagiers (175 crew). Ideaal om Antarctica te ontdekken. 

PONANT

Franse rederij met een Europese sfeer aan boord, meerderheid van de klanten is Franstalig. Het motto is “vivre à la française” en de stijl is “Ethnic Chic”. De bemanning en gidsen spreken ook Engels. 

De partners van Ponant aan boord zijn niet de minste: Champagnes Veuve Cliquot, Ducasse Conseil, kaviaar En-K-de Caviar, huisparfum Fragonard, toiletartikelen van Hermès, macarons van het huis Ladurée, Beurre Bordier en Palais des thés. 

Als lid van La Charte Bleue d’Armateurs de France staat Ponant mee in voor de bescherming van de oceanen en de kuststreken.

Ponant biedt een zeer uitgebreid aanbod van schepen en ervaring: van zeilen tot expedities

 • Zeilschip: Le Ponant
 • Zeecruises: 4 elegante kleine schepen
 • Ponant Explorer: 6 schepen om ongekende en afgelegen horizonten te verkennen
 • Polar Explorer: Le Commandant Charcot

Uniek is zeker ook:

 • Le Paul Gauguin: een elegant luxeschip voor max. 330 gasten (209 crew), speciaal ontworpen voor cruises in Polynesië. 

OCEANIA CRUISES 

Gekend voor 6 uitmuntende schepen met een ongedwongen atmosfeer. U kan dit het beste vergelijken met een country club. Dit is genieten van stijlvolle elementen, bekroonde kunst en discrete luxe. Met OceaniaNEXT is er een grondige renovatie doorgevoerd aan boord van Regatta, Insignia, Nautica, Riviera en Sirena. 

De bestemmingen zijn op maat van kleine schepen met bij voorkeur pittoreske “boutique” havens, waar grote schepen dat niet kunnen aanmeren. Oceania Cruises introduceert bovendien begin 2022 nieuwe routes naar o.a. Tahiti. 

Oceania Cruises is ook de rederij voor de Foodies: aan boord van sommige schepen is er een Culinary Center voor kookworkshops. De ultieme culinaire ervaring is natuurlijk het briljante Dom Pérignon-degustatiemenu: een uitbundige, smaakvolle verwennerij van zes gangen, telkens gecombineerd met een speciale Dom Pérignon vintage. 

Geniet zeker ook van de aanbieding: OLife Choice package (per stateroom): naar keuze (1, 2 of 3)

 1. Gratis 6 excursies
 2. Gratis drankpakket
 3. Gratis boordtegoed 600 $

SEADREAM YACHT CLUB

SeaDream doet géén lange afstanden van de éne naar de andere grote haven, maar wel een slow-travel langs idyllische haventjes, waar de yachten tot s’ avonds laat blijven liggen.  Door de kleinschaligheid van de ultra luxueuze yachten lijkt het alsof u met uw eigen privé-jacht langs de mondainste plekjes van de Middellandse zee dobbert. 

Elk SeaDream yacht biedt plaats aan 112 passagiers, met 98 bemanningsleden in een ultra-all-inclusive formule. Deze schepen bieden meer vierkante meter plaats per passagier dan welk schip ook ter wereld.

Men kan buiten aan dek ontbijten, lunchen en dineren in ongedwongen sfeer met een topkeuken en de beste service ter wereld, gecombineerd met elke dag een adembenemend uitzicht.

De gastronomie aan boord van SeaDream is modern en uitgebreid, iedereen vindt er altijd wel iets van zijn gading op de uitgebreide menukaarten. Het dineren aan boord is uitermate geschikt voor iemand die een ontspannen omgeving wil, en dit zowel binnen als buiten. Geniet volop van de hoge servicestandaard die hand in hand gaat met de hoge kwaliteit van de keuken en de wijn.

Wat kan u verder nog in hun aanbod vinden?

CRYSTAL CRUISES (zee, rivier, expedities, yachting) - QUARK EXPEDITIONS - THE RITZ-CARLTON YACHT CLUB COLLECTION - HOLLAND AMERICA LINE – AMAWATERWAYS (riviercruises) - VIVA CRUISES (riviercruises) - WINDSTAR CRUISES (zeilschepen) - ANAKONDA AMAZON CRUISES (riviercruises op de Amazone) - STAR CLIPPERS (zeilschepen) - SEA CLOUD CRUISES (zeilschepen) - BELMOND RIVER CRUISES (riviercruises Azië) – ARANUI (Polynesië) - AQUA EXPEDITIONS (exotische expedities) 

Nieuw adres Footprints Luxury Cruises te Kontich:

Prins Boudewijnlaan 7 C 002, 2550 Kontich (gratis parking)

Tel: +32 (3) 242 82 82

cruises@footprints.be

www.footprints.be

 

Terug naar NIEUWS