Ontdek het pure Kroatië met Katarina Line, deze unieke formule heeft verschillende afreis data en geven u een algemeen beeld over deze cruise formule. . De Classix Cruises partners blijven tot uw beschikking voor informatie en reservatie.

TRAVEL AND SMILE, Merksem en Schoten, Tel. 03 / 658 01 10

THE  TRAVEL COMPANY , Machelen, tel. 02 / 252 37 40

ARCHEON, Wolvertem, Tel. 02 / 270 30 10

TRAVEL PLUS , Antwerpen, Tel. 03 / 247 58 00

CORALLIUM-TRAVEL DESIGNERS , Gooik, Tel. 02 / 532 01 23

MEDIAAN, Bornem , Tel. 03 / 889 19 19

AVD TRAVEL, Mechelen, Tel. 015 / 20 35 10

ADAGIO TOURS, Heusden nabij Gent, Tel. 09 / 232 14 92

Luxe yacht cruises met Classix Cruises & Katarina Line. Ontdek het pure Kroatië vanop een luxe jacht.

Katarina Line biedt een unieke cruise formule: sinds 1994 vinden we de schepen langsheen de kustlijn en de vele eilandjes, één voor één parels aan de Adriatische zee. Het is een unieke  wijze om de natuur en cultuur - zowel op zee, als op land – te benaderen en te appreciëren. Het is ook een terugkeer naar de bron van de reizen over het water, cruisen.

Deze Kroatische rederij biedt een ruime waaier aan reisprogramma’s, vaak 7 nachten, met een vertrek vanuit Opatija, Split of Dubrovnik. De luxe motorjachten, sluipen als het ware tussen al deze stukjes land, omringd door kristalhelder water. De passagiers ontdekken gegarandeerd kleine pittoreske eilandjes, ver weg van alle drukte.
De luxe jachten in de vloot van Katarina Line zijn de top in de regio en in het aanbod van schepen op ‘mensenmaat’ (36 passagiers en 7 bemanningsleden) met een lengte van ruim 40 meter, 3 verdiepingen. Na een heerlijk ontbijt varen we naar onze volgende bestemming en net voor de middag nemen we nog even de tijd voor een leuke zwemstop. Tijd voor een heerlijke lunch en we zetten onze koers verder. Op onze bestemming aangekomen, steeds in het centrum en/of jachthaven, in de loop van de namiddag is het tijd om deze plek te ontdekken. In groep met een gids of op eigen ritme, waarom niet een fiets huren en op verkenning gaan? We blijven hier overnachten in de haven, dus tijd in overvloed om ook een leuk terrasje of restaurant te ontdekken. Leuke want de cruise formule is in half pension, dus 4 van de 7 nachten kan je naar eigen wens en budget, genieten van de streekspecialiteiten.

Aan boord geen casino of discotheek, noch kristallen lusters of marmeren badkamers. Een aangenaam comfortabele slaapkamer met airconditioning,  eigen douche en toilet. De sfeer aan boord is zeer aangenaam en vaak komen de andere passagiers vanuit alle windstreken.
In de Deluxe formule hebben we een volwaardig aanbod met transfers, toegangstickets tot parken en bezienswaardigheden (opgenomen in het programma), het diner met de kapitein, e.d. inbegrepen. Je kan dit programma individueel aanpassen naar wens en eventueel een verlenging, voor of achter de cruise aan land, toevoegen.

Exclusieve Classix Cruises afreis in 7 of 14 nachten. Split naar Opatija met vertrek op 20 mei en 19 of 26 augustus,  gevolgd door een alternatieve route van Opatija naar Split. Alle cruises kunnen gecombineerd worden als één 14 nachten programma.