Laat u verleiden door de huidige aanbiedingen CroisiEurope

Keuze tussen het zachte Andalusische klimaat, de steile wijngaarden langs de Gouden Rivier in Portugal, het erfgoed van Zuidwest-Frankrijk of de cultuur langs de Donau....

17 mei - 30 mei en 15 sept.2021: Van de Blauwe Donau tot de Zwarte Zee

BUDAPEST - OSIJEK - NOVI SAD - BELGRADE - LES PORTES DE FER - ROUSSE - GIURGIU - OLTENITA - BUCAREST(1) - CONSTANTA(1) - SULINA - TULCEA

Meer info en reservatiesCroisiEurope

Afreizen vanaf 4 april 2021: De Médoc-regio

BORDEAUX - PAUILLAC(2) - ROYAN - ROCHEFORT(1) - LA ROCHELLE(1) - LIBOURNE(2) - SAINT-EMILION(1) - CADILLAC - ARCACHON(1) - BORDEAUX

Meer info en reservatiesCroisiEurope

Vanaf 20 maart 2021: Nederland en de Romantische Rijnvallei

STRASBOURG - RÜDESHEIM - COLOGNE - DÜSSELDORF - AMSTERDAM

Meer info en reservatiesCroisiEurope

Vanaf 29 april 2021 Andalusië: 

tradities, gastronomie en flamenco

SEVILLE - CORDOUE - SEVILLE - CADIX - JEREZ - CADIX - ALCOUTIM - VILA REAL (PORTUGAL) - EL PUERTO DE SANTA MARIA - ISLA MINIMA - SEVILLE - GRENADE - SEVILLE

Meer info & reservaties: CroisiEurope 

Vanaf 2 april 2021: De Provençaalse Rhône en de Camargue

LYON - ARLES - AVIGNON - VIVIERS - TAIN L'HERMITAGE - LYON

Meer info & reservaties: CroisiEurope

Wat maakt een riviercruise zo bijzonder? 

· Het is feeëriek om vanop het water rustig de landschappen voorbij te zien glijden. Er is altijd wat te zien. Het varen op rivieren doet iets met een mens. Het aparte ritme creëert een heerlijk relaxerend gevoel. 

· Een riviercruiseschip is als een boetiekhotel, maar elke dag word je wakker op een andere plaats, zonder dat je moet zwoegen met koffers. Het is er nooit druk en er is een vriendelijke, ongecompliceerde sfeer.

· Heerlijk eten is een van de basiskenmerken van riviercruises. De grote panoramische ramen van de restaurants en de bars geven elk diner een extra dimensie door het zicht op het voorbij kabbelende water.

· Elk bemanning weet precies hoe ze het de gasten naar hun zin kunnen maken. Door het kleine aantal passagiers is de service veel persoonlijker.

· Grote rivieren zijn vaak de culturele en historische slagader van de regio's waar ze doorheen stromen. Er valt zoveel te ontdekken, van beroemde wijngaarden en imposante kastelen tot de mooiste kunststeden. 

· Nog nooit werd zoveel geïnvesteerd in nieuwe schepen als in de riviercruise sector. De meeste schepen zijn nieuw of erg jong.

Riviercruises, voor wie? 

· De moderne riviercruisepassagier is actiever, en weet het goede leven te appreciëren. Daarnaast valt de uitgesproken interesse voor de cultuur en de geschiedenis van de bestemming op.

· De persoonlijke vrijheid in een omgeving met een hoog serviceniveau is voor hem of haar belangrijk.

· Er zijn cruises voor elk budget, voor elke smaak, voor elke leeftijd.

Meer info over riviercruises bij onze cruisespecialisten.