Celebrity Flora: het meest energiezuinige schip in de Galapagos!

Hiervoor speciaal ontworpen en om het cruciale belang van de bescherming van de kwetsbare ecosystemen van onze planeet te benadrukken.

Een geavanceerd voortstuwingssysteem, rompconfiguratie en speciaal ontworpen dieselmotoren zorgen voor minder emissies en een daling van het brandstofverbruik met 15 procent. Het schip is tevens uitgerust met dynamische positionering. Dit laat toe de positie van het schip te handhaven zonder ankers uit te gooien. Celebrity Flora heeft waterfiltratiestations op de kamer en de mogelijkheid om condensatie uit de airconditioning te hergebruiken om water te leveren voor de wasfaciliteiten aan boord. Via omgekeerde osmose haalt het yacht 100 procent van zijn waterbehoeften uit zeewater.

Celebrity Flora : accommodatie & seminaries

De luxueuze accommodatie bestaat uitsluitend uit suites. Uniek aan Celebrity Flora is de allereerste glamping-ervaring op zee in de Galapagos, een sterrenwachtplatform in de open lucht, door experten  geleide ecologische seminars en op maat ontworpen Novurania-tenders. Daarnaast is de Flora uitgerust met geavanceerde oceanografische onderzoeksapparatuur, bekend als Oceanscope.

Samenwerking met Universiteit van Miami en de Costeau-stichting EarthEcho International

100 gasten op nieuwste Celebrity Cruiseschip

Megayacht vaart het hele jaar door met 100 gasten door de eilandengroep.

Celebrity Flora verzorgt vanuit Baltra het hele jaar door een binnen- en buitenlus van zeven nachten doorheen de eilandengroep. Gasten kunnen deze cruises via landpakketten vóór of na de zeereis uitbreiden tot arrangementen van 10, 11 en 16 nachten. De 16 nachten-formule omvat onder meer een bezoek aan de Unesco-werelderfgoed-site Machu Picchu.

Meer info en boekingen bij de betere cruisereisbureaus.

 

Terug naar NIEUWS