Rederij Celebrity Cruises bundelt de krachten met twee legendarische namen uit de entertainment- en culinaire wereld. De cruiserederij werkt vanaf heden namelijk samen met het iconische American Ballet Theatre en de bekende Michelin-chef Daniel Boulud. Deze partnerships moeten de vakantiebeleving op zee naar nieuwe hoogtes voeren.

Celebrity Cruises: “Elke keer dat ze aan boord stappen, verwachten onze gasten unieke, luxueuze en onverwachte belevingen. Door samen te werken met het American Ballet Theatre en Daniel Boulud creëren we ervaringen die niet alleen aan deze verwachtingen voldoen, maar ze bovendien overtreffen.“

Het American Ballet Theatre op Celebrity Cruises

Het American Ballet Theatre werd in 1939 opgericht en is al 80 jaar een van de meest prestigieuze dansgezelschappen met optredens in 45 landen. Als onderdeel van de samenwerking zullen de gasten aan boord van de schepen van Celebrity Cruises kunnen genieten van exclusieve gastoptredens van het American Ballet Theatre. Daarnaast krijgen ze de gelegenheid deel te nemen aan balletinitiatie en kunnen ze in diverse aanloophavens optredens van het gezelschap bijwonen.

“De missie van het American Ballet Theatre is om het beste ballet bij een zo breed mogelijk publiek te brengen”, zegt rederij Celebrity Cruises. “We zijn zeer tevreden om via deze samenwerking onze horizonten te kunnen verruimen. Dit partnership zal ABT-dansers de gelegenheid geven de wereld te zien en Celebrity-gasten uit te nodigen de magie van het ballet te ontdekken.”

Daniel Boulud

Daniel Boulud is de oprichter van een bekroonde restaurantgroep die de hele wereld omspant van Daniel en Café Boulud in New York tot db bistro in Marina Bay Sands in Singapore. Als Celebrity’s Global Culinary Brand Ambassador zal Boulud signatuurgerechten ontwerpen voor Luminae, het suiterestaurant aan boord van de schepen van Celebrity Cruises. Daarnaast introduceert hij een Chef’s Table met bezoek aan de keuken en vijfgangendiner in aanwezigheid van een gastchef. De rederij zet samen met Chef Boulud ook een culinair mentorschap-programma op waarbij getalenteerde jonge chefs hun vak kunnen perfectioneren door te leren van de besten. Dat zal zowel aan boord van de Celebrity-schepen als in de keukens van Boulud aan land gebeuren.


“Ik ben verheugd om deze samenwerking met Celebrity aan te gaan. Wij delen dezelfde passie voor excellentie, persoonlijke service en een creatieve keuken. Ik laat mij op mijn reizen doorheen de wereld constant inspireren door de lokale markten en introduceer deze invloeden in mijn menu’s. Ik kijk ernaar uit om nu ook de Celebrity-gasten van mijn gerechten te laten proeven,” aldus Boulud.

Meer info en reservaties bij CRUISE CONNECTIONS

Terug naar NIEUWS