Met Celebrity Cruises kunt u op een zeer comfortabele manier een onvergetelijke cruise maken en nieuw: ‘Always Included’ 

2022: Afvaarten cruises Europa met Celebrity Cruises 

  • Celebrity Apex: 14 mei – 29 okt.  Amsterdam / Civitavecchia (Rome) 
  • Celebrity Infinity:  15 april – 18 nov.  Barcelona / Venetië / Lissabon
  • Celebrity Reflection: 2 mei – 28 okt.  Civitavecchia (Rome)
  • Celebrity Silhouette: 21 april – 20 okt.  Southampton

Voor juiste vertrekdatums en -havens, contacteer de betere cruisereisbureaus of contacteer Cruise Connection tel. 03 / 880 80 80.

Caraïben voor overzicht afvaarten 2021 - 2022, klik hier 

Contacteer de betere cruisereisbureau, klik hier of bij de generale Belgisch agent, zie website: Cruise Connection

Celebrity Cruises gaat all-inclusive met ‘Always Included’ 

Celebrity Cruises heeft ‘Always Included’ gelanceerd: draadloos internet, dranken en fooien zijn op elke cruise inbegrepen bij Celebrity Cruises. Na dit uitdagende jaar is de vakantieganger volgens de rederij op zoek naar eenvoud en gemoedsrust. 

‘Always Included’ wordt vanaf heden de nieuwe standaard voor de luxueuze vakantiebeleving die de geprezen schepen van Celebrity Cruises aanbieden: 

  • Onbeperkte dranken – Classic cocktails, wijnen per glas, frisdranken, speciale koffies en thees, fruitsappen en flessenwater zonder zorgen over de rekening.
  • Onbeperkt internet – gratis en altijd verbonden met sociale media, e-mails en het web om naar hartenlust te surfen.
  • Dagelijkse fooien – fooien voor het personeel zijn steeds inbegrepen om voluit te genieten van de warme service die de uitzonderlijke bemanning levert.

Voor de gasten die nog meer luxe en eenvoud zoeken, stelt Celebrity Cruises twee upgrades voor: 

  • ELEVATE – onbeperkte premiumdranken en tot $200 aan excursies per persoon.
  • INDULGE – alle voordelen van het ELEVATE-pakket plus onbeperkt supersnel internet en tot $400 boordkrediet per persoon.

Vakantiegangers die verblijven in The Retreat, de suite-accommodatie met eigen restaurant, lounge en zonnedek, butler- en conciergedienst aan boord van de Celebrity-schepen, ontvangen zonder meerprijs alle voordelen van het INDULGE-pakket.

Always Included is geldig voor alle nieuwe boekingen met uitzondering van de cruises in de Galapagoseilanden. De formule maakt deel uit van een reeks vernieuwingen aan boord van de schepen. Hieronder valt ook de nieuwe verplichte veiligheidsoefening. Onder de titel Muster 2.0 moeten gasten niet meer op een vast tijdstip samenkomen op hun verzamelpunten, maar vervolledigen ze via hun smartphone of televisie in de hut deze dril op hun eigen ritme vóór de afvaart van het schip.

Celebrity Cruises bevaart met hun schepen alle wereldzeeën.

Keuze in meer dan 300 bestemmingen op de zeven continenten. Je beleeft de wereld en ervaart de zee op een intense manier. Aan boord wordt elk moment opgevuld met vaak verrassende activiteiten. Bij Celebrity Cruises is de lat hoog gelegd, met de slogan ‘Modern Luxury lives here’ wil deze rederij de gasten verwelkomen met excellente service en culinaire maaltijden zodat u als gast een onvergetelijke cruise ervaring rijker bent. Op geen enkel detail wordt op deze cruiseschepen bezuinigd!

Naast de gebruikelijke faciliteiten op onze cruiseschepen zoals buitenzwembaden, het solarium en de Spa bieden wij u ook de Lawn Club. Op het bovenste dek treft u dit stukje natuur waar u als gast gratis gebruik van kunt maken of polo spelen. 

Een Stijlvolle Thuis

Aan boord van Celebrity Cruises worden gasten ontvangen in hun persoonlijk toevluchtsoord. Warm, gastvrij, met hoogwaardige materialen en een uniek design. Je kiest uit een breed scala van stijlvolle accommodaties van ruime hutten tot de wellnessgerichte Aquaclass, de extra gemakken van de Concierge Class en de eindeloze extraatjes van de Suite Class. 90% van de hutten biedt uitzicht op zee en 85% beschikt over een eigen balkon. 

Een Rondreis met Diverse Smaken

Onze gasten verkennen en proeven de wereld met menu’s van de Michelinster chef Cornelius Gallagher. Een heerlijk gastronomische keuken met vaak verse lokale ingrediënten, een bekroonde wijnkelder en een tiental specialiteitenrestaurants blijven keer op keer je klanten verrassen.

Galapagos-eilanden met gloednieuw boetiekschip Celebrity Flora

Celebrity Cruises vaart ook in de Galapagos-eilanden, o.a. met hun gloednieuwe all-suite schip Celebrity Flora, goed voor 100 gasten. Het is een nieuw revolutionair expeditieschip  “Celebrity Flora”, wekelijks 100 gasten welkom, voor wekelijkse cruises Galapagoseilanden  

Aan boord vele activiteiten zoals kookmasterclass- kooklessen, Celebrity iLounge met de nieuwste Apple producten en zelfs croquet spelen op hun echte gazon omringend met gezellige loungezetels. Ontspan bij jazzmuziek in de buitentuinen, neem plaats in de dakbioscoop Taste of Film die sterrenkijken combineert met culinaire lekkernijen of geniet van de pure ontspanning in de Canyon Ranch spa. 

Celebrity Edge

Edge-klasse. Celebrity Edge, het eerste vaartuig van de nieuwe scheepsklasse heeft een unieke, naar buiten gerichte vormgeving waar innovatieve buiten- en binnenruimten de gast dichter bij de zee brengen. Blikvangers van het vaartuig worden onder meer de nieuwe, grotere, hutten met geïntegreerde veranda, nieuwe categorieën van suites, een eigen buitendek voor de suitegasten en The Magic Carpet, een beweegbaar platform dat over het stuurboord van het schip hangt en dienst doet als tenderstation, bar en restaurant. 

Voor reservaties contacteer de betere reisbureaus of Cruise Connection, generale agent in België voor Celebrity Cruises.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®