BELLAPIERRE BEAUTY CRUISE 

Tina van reisbureau Het Vakantiehuis & Winny van Bellapierre Mineral Cosmetics Benelux komen met een UNIEK concept: zij organiseren hun allereerste BELLAPIERRE BEAUTY CRUISE!
Wil jij genieten van alle facetten van het leven en je innerlijke en uiterlijke schoonheid laten stralen? Kom dan zeker mee op hun BELLAPIERRE BEAUTY CRUISE!
Voel jij ook al de wind door je haren? Vaar met hen mee, beleef de tijd van je leven en kom als herboren terug! 

Waan jij jezelf al helemaal op de Middellandse Zee op een cruise samen Tina en Winny en haar team? 
Wil je hier heel graag meer van weten? Tel. 013 / 77.12.09

Vaar mee naar de mooiste plaatsjes van de Middellandse Zee met MSC Seashore!

Alle activiteiten zijn inbegrepen: Make up sessies, make over, uitstapjes,…

Partners kunnen ook mee aan een gereduceerd tarief!

Meer info:  

Aan boord van MSC Seashore

Route: Genua - Civitavecchia (Rome) - Palermo (Sicilië-Italië) - Ibiza (Balearen-Spanje) - Valencia (Spanje) - Marseille (Frankrijk)

Cruise in vol pension – Dranken in Easy Plus (all inclusive) – Fooien inbegrepen.

Neem contact op met Het Vakantiehuis voor het volledige activiteitenprogramma

Voortbouwend op het baanbrekende ontwerp van de Seaside-klasse, gericht op het dichter bij de zee brengen van gasten, is de MSC Seashore uitgebreid en verbeterd met een verscheidenheid aan gloednieuwe functies, ruimtes en ervaringen voor gasten.

Deze klasse van schepen staat bekend om haar glamoureuze ontwerpkenmerken en MSC Seashore tilt dit naar een geheel nieuw niveau. Maximaal 5.632 passagiers met 1.413 crew.

Met de indrukwekkende showlounge met twee verdiepingen en het Metropolitan Theater zorgt de MSC Seashore voor entertainment van hoge kwaliteit. Het nieuwe interactieve waterpark staat garant voor verkoelend plezier op warme dagen. In de Baby Club, de Mini & Kinder Club of de Teens Club zullen de jongere reizigers zich zeker niet vervelen. Het nieuw ontworpen achterzwembad en het vergrote binnenzwembad verwelkomen jong en oud!
Uitstekende specialiteitenrestaurants en een hoofdrestaurant, 20 stijlvolle bars aan boord.

MSC Seashore is uitgerust met de allernieuwste technologie en zo het eerste cruiseschip ter wereld  met een nieuw luchtzuiveringssysteem, 'Safe Air', dat gebruikmaakt van UV-C-lamptechnologie om virussen en bacteriën te elimineren en zo schone en veilige lucht te garanderen voor gasten en bemanningsleden.

Meer info tel.: 013/77.12.09