De vijf afdelingen van Asteria Expeditions tekenen present op het 22ste Salon Vakantiereizen van Reizen Van Renterghem, het eerste weekend van januari in de Jan Garemijnzaal van het belfort in Brugge. 

Lapland

Reeds jarenlang zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van unieke reisprogramma’s naar Lapland en Scandinavië en dit zowel tijdens de winter- en zomermaanden. Hebt u hulp nodig bij de ruime keuze aan avonturenweken, shortbreaks, weekendbreaks…?

Afrika 

Onze Afrikaspecialisten hebben hun beste beentje voorgezet om de mooistereizen in kleine groepjes naar dit continent samen te stellen. Inspiratie voor een individuele rondreis op maat kan u opdoen in de brochure Safaris & Explorations.

Culturele programma's en luxecruises  

Reizen binnen of ver buiten Europa? Cultuur, natuur, actie of gastronomie? Of eerder een culturele cruise?

Poolreizen 

Asteria Expeditions is pionier in België voor poolreizen. We brengen u op plaatsen die voor andere reizigers verborgen blijven. Onze eigen gecharterde expeditiecruises met een uitsluitend Nederlandstalig gezelschap naar Antarctica, Groenland… zijn steevast een succes.

Midden- en Zuid-Amerika 

Vier bestemmingen (Argentinië, Peru, Brazilië en Guatemala in combinatie met El Salvador, Honduras en Belize) hebben we met handige kaarten in de kijker gezet. Ze vormen uw perfecte hulpmiddel om de ideale à la carte rondreis samen te stellen.

PRAKTISCH

  • Datum: zaterdag 4 - zondag 5 januari 2020
    Doorlopend van 10u00 tot 18u00 
  • Locatie: Jan Garemijnzaal, Belfort Brugge
  • Gratis toegang en gratis drankje
  • Maak kans op een reischeque van € 500
  • Kleurwedstrijd met toffe prijs voor de origineelste versie

Parkeertip: Interparking 't Zand of Station 

Meer info: nieuwsbrief@asteriaexpeditions.be