3-Michelinsterren Chefs aan boord tijdens gastronomische cruise en unieke actie: "1 + 1 pers. gratis!"

Drie sterrenchefs aan boord zullen hun passie met u delen voor lokale producten en zullen u meenemen op een culinaire reis doorheen de smaken en de nieuwe trends van de Europese keuken. 

Meer info tel. 02 / 899 84 00 en *Vermeld code 'STYLE GASTRO' bij boeking voor promo "Vertrek met 2 en betaal voor 1":

Ontdek de culturele rijkdom en de culinaire tradities van de Atlantische kust. 

Deze ontdekkingsreis start in Lissabon en Porto, twee bruisende en gezellige steden, rijk aan tradities en historiek. Het prachtig bewaarde architecturaal erfgoed met elegante herenhuizen versierd door exotische tuinen en azulejos zal u zeker weten te bekoren.

Vervolgens maakt u een tussenstop in Spanje, eerst in Bilbao, een culturele en trendy stad, nadien in La Coruña, de poort naar het spirituele Santiago de Compostela.

Varen langs de Charente en de Bretonse kust naar Normandië koppelt de schoonheid van talrijke mooie eilandjes met de welvaart van de handelshavens.

Vissershavens, religieuze sites, kastelen en steden met een rijke geschiedenis wachten op u in het hart van een wilde en contrasterende omgeving. Tijdens deze culinaire cruise zal de diversiteit van de landschappen, de rijkdom en verscheidenheid van het historisch erfgoed en de uitmuntende gastronomie al uw zintuigen beroeren! 

Drie Michelin-sterrenchefs aan boord!

De drie Michelin-sterrenchefs aan boord nodigen u uit in het elegante en aangename restaurant van de World Explorer voor een unieke gastronomische cruise. Tussen Portugal en België wachten tal van nieuwe smaken en keukentrends op u tijdens heerlijke proeverijen en culinaire workshops. Een waar festival van de Europese gastronomie!

Rui Paula zal aanwezig zijn van 7 tot 8 mei en geeft het diner van 7 mei zijn signatuur.

Chef-koks Benoit Dewitte en Tijs Meliefste zullen aanwezig zijn van 7 tot 10 mei. Elke chef zal 2 gerechten signeren.

Bovendien zullen de drie chef-koks gastronomische workshops en culinaire demonstraties geven. 

Met nieuw expeditiejacht WORLD EXPLORER 

De World Explorer (180 gasten) werd ontworpen door grote cruisespecialisten met aandacht voor het ontdekken van de wereld en de natuur. Zij gaven het schip daarom tal van binnen- en buitenruimten van waar men op elk moment kan genieten van het adembenemende uitzicht. Zowel vanuit de comfortabele fauteuils op het Observatiedek (dek 8), als vanuit de comfortabele fauteuils in het Observatiesalon (dek 7), geniet u op elk moment van een uitzonderlijk panoramisch zicht. .

DE KAJUITEN

De kajuiten van de World Explorer, verdeeld over drie dekken, zijn allemaal langs de buitenzijde gelegen, met ramen van uiteenlopende grootte al naargelang de gekozen categorie (gewoon raam, schuifraam met of zonder balkon of terras).

De kajuiten zijn bijzonder ruim (17 tot 44 m2), waarbij de meeste meer dan 20m2 groot zijn. Ze hebben allemaal een salonhoek, van diverse omvang, met tafel, fauteuils of sofa. De kajuiten hebben steeds een groot dubbel bed of twee enkele bedden, een televisie, een minibar, een individueel afstelbare airco, een haardroger en een kluisje. De badkamers zijn uitgerust met een inloopdouche. Enkele suites beschikken over een terras met ligzetels, een salon en een bureauhoek, twee lavabo’s en een bad in de badkamer. 

Uitzonderlijke promo: 1 + 1 gratis ofwel cruise als single zonder supplement te betalen!

Unieke actie: "Tweede passagier reist nu gratis mee!"

Alleenreizenden: nu geen single supplement te betalen!

Meer info tel. 02 / 899 84 00 en *Vermeld code 'STYLE GASTRO' bij boeking voor promo "Vertrek met 2 en betaal voor 1 gastronomische cruise".

Of mail naar info@rivagesdumonde.be