2 sept. 2020: 8-daagse riviercruise vanuit Antwerpen vanaf € 1.085 pp 

Op dichtbij vakantie een riviercruise met vertrek vanuit Antwerpen, het spreekt heel veel mensen aan, en terecht uiteraard! Nu nog enkele beschikbare suites vrij, wie vaart mee? Klik hier  

Bij deze stelt Go For Cruise je een origineel, veilig en bijzonder comfortabel idee voor om je dichtbij huis toch te laten overdonderen door een geweldige riviercruise ervaring in de Lage Landen.

Stap in Antwerpen aan boord van de luxueuze 5-sterren ms Inspire van Viva Cruises 

Vaar mee met GO FOR CRUISE voor een onvergetelijke 7-daagse All Inclusive Riviercruise in België en Nederland.

Geef toe, vertrekken en aankomen langs de Schelde en in de schaduw van de Antwerpse kathedraal, het klinkt aantrekkelijk!

Kortbij en letterlijk maar één grens over te steken naar Nederland, maar toch een gevuld en interessant programma met de onevenaarbare hoofdstad Amsterdam en de levendige havenstad Rotterdam, maar ook het schitterende Hoorn aan het IJsselmeer en het pittoreske Enkhuizen in de provincie Noord-Holland.

Alles kan niets moet, dus je kan overal gewoon de fijne sfeer opsnuiven, tegelijk wat cultuur en geschiedenis opdoen, of iets gezelligs er tussenin.

Tegelijk worden we in de watten gelegd aan boord van ons drijvend luxehotel, uiteraard Corona proof, en is genieten de belangrijkste boodschap.

Dit wordt plezant, 7 dagen weg van de routine thuis, een lekker snoepreisje en als GFC reisleider hebben we lang genoeg werkloos moeten toekijken, dus wordt het hoogtijd om jullie opnieuw met veel plezier en enthousiasme op sleeptouw te nemen!

2 – 8 september 2020 dus binnenkort volop genieten van een heerlijke (na)zomer!   

Interesse? Klik hier  

 

Terug naar Nieuws