Vanuit Guayaquil, vertrek rondreis 25 nov. 2022: Ecuador en Galapagos Eilanden Cruise

De Galapagos Eilanden zijn een absoluut natuurwonder en een onuitputtelijke inspiratiebron voor zowel dichters als biologen. Zoals Charles Darwin al schreef: “de natuurlijke geschiedenis van deze eilanden is zeer bijzonder, Galapagos lijkt wel een wereld op zichzelf”.

Deze verbluffende eilandengroep ligt in de stille oceaan op 1.000 km van de kust van Ecuador. Afgescheiden van het vasteland werden schitterende endemische dieren geschapen zoals de reuzenschildpad en de zeeleguaan, dieren die enkel op de Galapagos Eilanden gevonden worden.

De eilanden zijn gekend voor de onbevreesde omgang van de dieren met de mens, je kan hier zonder problemen snorkelen met pinguïns en zeeleeuwen, je ziet 200 kilo zware schildpadden door cactuswouden waden en je geniet in close-up van blauwvoetige jan-van-genten en fregatvogels.

Stap samen met Go For Cruise aan boord van de Coral II en bezoek een unieke plek op onze Aardbol die op het verlanglijstje van de meeste natuurliefhebbers staat. Omwille van de enorme variatie fauna en flora die deze bestemming een uniek en paradijselijk karakter geeft. De schitterende natuur wordt zo intact mogelijk behouden doordat men het jaarlijks aantal bezoekers scherp controleert en beperkt.

Om de reis nog specialer en vollediger te maken, hebben we een exclusieve 9-daagse rondreis Ecuador voorbereid. Op basis van vorige ervaringen werd in samenwerking met onze gespecialiseerde lokale agent een gevarieerde landtoer samengesteld, om je op een unieke en originele wijze te laten kennis maken met dit fantastisch land op de evenaar, alvorens het onvergetelijk avontuur aan te vangen in de Galapagos archipel. Een rondreis in Ecuador betekent hooglanden, vulkanen, natuurparken, koloniale steden, de Amazone jungle, … een perfecte mix volgens ons.

Voor meer info : Go For Cruise