Vanuit Budapest, vertrek 20 okt.: Riviercruise Donau

Groepsriviercruise aan boord van MS Viva One 5* inclusief excursies. 

  • Vertrek 20 oktober

Programma

20/10 U wordt thuis opgehaald en naar de luchthaven van Brussel gebracht. Check in en vlucht naar Budapest (aankomst voorzien rond de middag), lunch, transfert naar schip. Inscheping en vertrek

21/10 Bratislava. De pittoreske hoofdstad van Slovakije is een groene stad met een mooi historische centrum. Het Bratislava kasteel, het 15de eeuwse stadhuis en het Primatiaal paleis zijn maar enkele van de hoogtepunten.

22/10 Melk en Ybbs. De belangrijkste bezienswaardigheid van Melk is de 18de eeuwse abdij daarnaast liggen er in de omgeving heel wat mooie kastelen die we al varend op de Donau zullen ontdekken. In de vooravond leggen we aan in Ybbs een historische handelsstad langs de Donau.

23/10 Linz; de derde stad van Oostenrijk is bekend om zijn culturele mijl en de Mariendom (grootste Kathedraal van Oostenrijk). De 100 jaar oude Postlingberg tram brengt ons naar de top voor een prachtig zicht over de stad.

24/10 Wenen: Volledige dag stadsbezoek met lunch. Het schip blijft tot in de nacht er plaatste zodat er zeker voldoende tijd is om de stad te ontdekken.

25/10 Boedepast: na een prachtige vaardag komen we rond 18:30 aan in Boedapest.

26/10 Boedapest. We hebben een volledige dag om deze stad te bezoeken. Het Parlement en de Opera zijn alvast enkele van de hoogtepunten. Tijdens ons bezoek genieten we ook van een lokale lunch.

27/10 Ontscheping, vandaag bezoeken we het hogere gelegen stadsdeel “Buda” gevolgd door lunch, transfert naar de luchthaven en retourvlucht in namiddag.

 

Meer info : Mira Tours, Tel : 016 600 600 

MIRA TOURS, Haacht, eigenaar & cruisespecialist "Glenn"