Rhône riviercruise vanuit Lyon, vertrek op 1 okt. 2022

De Rhône ontspringt in Zwitserland en stroomt via het meer van Genève naar Frankrijk. Pas bij Lyon wordt de rivier goed bevaarbaar en stroomt vervolgens richting Middellandse Zee, door haar vallei die bekend staat als een vooraanstaand wijnbouwgebied.

Met Lyon als startplaats van de cruise, dromen we vanzelf van heerlijke wijnen, de geur van lavendel of het geluid van galopperende wilde paarden. Langs de machtige Rhône liggen veel steden met historische centra, vol interessante bezienswaardigheden en omgeven door prachtige landschappen.

Na een rechtstreekse TGV treinrit in 1ste klasse van +/ 4 uur, stappen we in Lyon aan boord van de luxueuze 4-sterren+ ms Viva Voyage voor een onvergetelijke 8-daagse All Inclusive Riviercruise.

Letterlijk maar één grens over te steken naar Frankrijk, met een interessant programma vol klinkende plaatsnamen zoals Avignon en Arles, maar ook ViviersMartigues en Tournon.

Aan boord van ms Viva Voyage van Viva Cruises  

Laat je culinair verwennen in het hoofdrestaurant of in de Bistro en geniet na uw maaltijd van een kopje koffie in de ruime Panorama Lounge. Neem een time-out in onze wellness en ontspan in de sauna of het stoombad.

Meer info: Go For Cruise