Donau Riviercruise vanuit Passau, vertrek op 24 sept. 2022

WenenBratislavaBoedapest, tijdens deze Donau Riviercruise ontdek je enkele van de mooiste en meest traditionele metropolen in Europa.

Johann Strauss II zong het al in zijn schöne blaue Donau, maar ook jij zal genieten van statige hoofdsteden en idyllische dorpjes, historische burchten en kastelen, sloten en weidse landschappen.

We rijden heen en terug per autocar naar Passau, waar we aan boord gaan van de gloednieuwe en luxueuze 5-sterren ms Viva Two van de rederij Viva Cruises, voor een onvergetelijke 8-daagse All Inclusive Riviercruise op de Donau. Halfweg de heenrit overnachten we comfortabel in Mannheim.

Een reis als geen ander met een mix van gezellige koffiehuizen, rijke architectuur, Unesco werelderfgoed, muzikaal verleden, oude en nieuwe gebouwen, paleizen, …

Dikwijls verrassend aangenaam in de Oostenrijkse, Hongaarse en Slovaakse hoofdsteden, en perfect vervolledigd met de kleinere plaatsjes EsztergomMelk en Linz

Aan boord van ms Viva Two van Viva Cruises

Viva Tow komt pas in 2022 in de vaart, en is genieten van heerlijke (na)zomer in alle comfort met culinaire hoogstandjes de belangrijkste boodschap.

Meer info: Go For Cruise