Middellandse Zee Cruise vanuit Rome, vertrek op 10 september 2022  

Een comfortabele rondreis SpanjeFrankrijk en Italië, elke dag ontwaak je op een nieuwe interessante locatie, terwijl je hotel mee reist en de bagage moet niet meer in- of uitgepakt worden. 

Het wordt een 8-daagse zeereis vol afwisseling, cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes. M.a.w. heerlijk genieten van het leven, en dat begint al volop met een zuiders vleugje Rome als fantastisch start- en eindpunt.

Stops in  PortofinoCannesAjaccioBarcelonaPalma de Mallorca en Rome.

Aan boord van de geweldige en hypermoderne Edge, Celebrity Cruises   

Celebrity Edge is het recente pareltje van de Celebrity Cruises vloot. Het eerste cruiseschip in de befaamde Edge klasse, is volledig met de modernste 3D technologie ontworpen.

Celebrity brengt nieuwe revolutionaire hutten waar de grens tussen hut en balkon volledig weg valt. De kajuiten worden groter dan ooit met nooit eerder vertoonde innovaties en de badkamers zijn zelfs 10% groter dan op de Solstice klasse. Aan de linkerkant van de Celebrity Edge heb je het “Magic Carpet”, een architectonisch hoogstandje. Deze lift die zich aan de buitenkant van het schip bevindt, gaat op en neer tussen de verschillende dekken. De lift kan dienst doen als specialiteitenrestaurant, verlenging van het zwembad of als platform voor vertrek van excursies. Een ander hoogtepunt is de Roof Top Garden, waar je heerlijk kan genieten van een wandeling of picknick tussen het prachtige groene decor. Celebrity Edge wil je laten ontspannen als nooit tevoren. Door het gebruik van veel glas en een speciaal ontwerp, zorgt ze ervoor dat de afstand tot de zee minimaal is.

Meer info: Go for Cruise