Spitsbergen Expeditie Cruise, vertrek op 22 juli 2022  

Een unieke Spitsbergen Expeditie Cruise in samenwerking met Oceanwide Expeditions, de absolute specialist ter zake!

Van droomreizen gesproken, wat denk je van een onvergetelijke expeditie naar een unieke biotoop op onze planeet.

Benieuwd naar Spitsbergen? Ontdek samen met ons de robuuste schoonheid van deze Arctische archipel, ‘ontmoet’ de ijsbeer en het pakijs, ervaar met eigen ogen één van de indrukkendste natuurgebieden op Aarde!

De filosofie van deze ferme belevingsreis is het ontdekken van de bijzondere Pool natuur, waarbij in de eerste plaats de focus ligt op een actief en educatief expeditie-reisprogramma, dus wordt er zoveel mogelijk tijd aan land doorgebracht en worden de vaarafstanden op zee zo kort mogelijk gehouden.

Een vloot krachtige zodiacs maken snelle landingen op de kusten, mede dankzij 2 uitgangen en een speciaal zodiacplatform, dat ook gebruikt kan worden bij speciale outdoor activiteiten zoals kajakken. Tijdens een expeditie staan er 72 bemanningsleden, expeditie- en hotelstaf inbegrepen, ter beschikking van de maximum 170 passagiers.

Ga mee op poolexpeditie rond Spitsbergen, ook bekend als Svalbard. Deze bijzondere reis biedt je de kans om het unieke poollandschap te aanschouwen en om pooldieren in hun natuurlijke habitat te observeren, zoals walvissen, walrussen, zeehonden, poolvossen, rendieren en de ‘Koning van de Arctis’, de IJsbeer.

Zowel op de heen- als op de terugreis doen we een tussenstop in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, waar we 2 comfortabele hotelnachten voorzien, inclusief alle transfers.  

Meer info: Go For Cruise