Alaska Deluxe Cruise vanuit Seattle, vertrek op 25 juni 2022  

Machtig Alaska, of The Last Frontier! In deze noordelijke regio op onze aardbol blijft de tijd echt nog stil staan, want de onmetelijke natuur overmeestert je totaal, de gsm ontvangst laat het regelmatig afweten, wat dan weer ruimschoots gecompenseerd wordt door een mogelijke ‘close encounter’ met een bultrugwalvis, een orka, een bruine of zwarte beer, of door de heerlijkste zalm en ‘king crab’ die je ooit zal eten  … Misschien mag er wel een fris getapte Alaskan Amber bij? Mmmm …

We vliegen naar Seattle, waar we 2 nachten voor de cruise verblijven om deze fantastische stad te ontdekken. Vervolgens zal de kleinschalige en zeer gezellige Regatta van Oceania Cruises ons naar verschillende ‘highlights’ in Alaska brengen, om gletsjers te aanschouwen, walvissen te groeten, authentieke goudzoeker-dorpjes te verkennen, oneindige landschappen te bewonderen, de zuiverste lucht in te ademen, enzovoort.  

Aan boord van Regatta van Oceania Cruises 

De Regatta, die haar eerste cruise in 2000 maakte en volledig gerenoveerd werd in 2014, is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals Baristas waar je kan genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrassingen, Horizons voor een traditionele English High Tea, Martinis om mee te zingen aan de piano, de Lounge waar ’s avonds musicals en cabaret opgevoerd worden, de Canyon Ranch Spa Club om je eens lekker te laten verwennen. Overige faciliteiten zijn de casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, verwarmd zwembad en 3 whirlpools.

Op culinair gebied word je aan boord van de Regatta echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde, gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 2 specialiteitenrestaurants. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee terwijl Toscana je verwent met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kan je het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Het openluchtrestaurant Waves Grill is open voor ontbijt en lunch.

Meer info: Go For Cruise