Kroatië Yacht Cruise vanuit Split, vertrek op 18 mei 2022

Nergens in de Adriatische Zee zijn er zoveel eilanden, baaien, inhammen, pittoreske stranden en stadjes te vinden als in Kroatië, hoe kunnen we deze pracht beter ontdekken dan aan boord van een luxe yacht? We beginnen met liefst 3 hotelnachten in Bosnië en Herzegovina om onder andere één van de beroemdste bedevaartsoorden ter wereld te bezoeken, Medugorje. Ook de prachtige stad Mostar mag niet ontbreken op ons programma, met het historisch stadscentrum en de indrukwekkende Stari Most brug over de Neretva rivier als bekendste bezienswaardigheid.

Aan boord van het deluxe schip Ave Maria  

Stap aan boord van het deluxe schip Ave Maria, die we voor deze speciale ervaring volledig afgehuurd hebben.

De Ave Maria heeft 19 hutten waardoor we een intieme sfeer creëren en echt het gevoel krijgen om op een echt yacht te verblijven. Het aanmeren in kleine havens en in het centrum van de schilderachtige kustplaatsjes is dan ook een groot pluspunt. Een ander voordeel zijn de heerlijke zwemstops in soms afgelegen baaien.

De bemanningsleden kennen de Kroatische kustlijn en de eilandjes als geen ander en weten de unieke plekjes te vinden. We varen relatief korte afstanden, waardoor we veel tijd hebben op de verschillende bestemmingen. Aangezien het schip in het centrum van dorpje of stad aanlegt, kunnen we extra lang van deze bijzondere plaatsen genieten.

Meer info: Go For Cruise