Hawaii Cruise met vertrek uit Honolulu, vertrek op 1 mei 2022 

Honolulu, Waikiki Beach, Diamond Head, Pearl Harbor, North Shore, Kona, Hilo, … Elvis Presley trad er graag op, Magnum PI hield er een oogje in het zeil, Barack Obama werd er geboren, …

Tijdens onze Hawaii Cruise 2022 maak je kennis met misschien wel de mooiste natuur in de wereld, zoals prachtige watervallen, vurige vulkanen, weelderige groene valleien en nog veel meer.

Starten doen we met liefst 3 zalige en luxueuze hotelnachten in Waikiki Beach nabij Honolulu. Tijd genoeg dus om te acclimatiseren, de diverse uitzichten en natuurwonderen van het eiland Oahu te ontdekken, om helemaal gewoon te worden aan de relaxe en gezellige manier van leven op het exotische kruispunt van Amerika met Azië, pal in de Stille Oceaan …

Na de verschillende eilanden te hebben bezocht, en helemaal vol te zijn van al het moois dat de Hawaiiaanse archipel te bieden heeft, gaan we zalig cruisen, heerlijk genieten, tot rust komen en ons gastronomisch laten verwennen tijdens de zeedagen aan boord van de elegante Celebrity Eclipse.

Eindigen doen we in wellicht de mooiste stad van Canada, namelijk Vancouver in British Columbia, waar we eveneens de tijd nemen om op verkenning te gaan en nog een comfortabele hotelnacht voorzien, alvorens zeer voldaan huiswaarts te keren met een valies vol fijne herinneringen.

Aan boord van Celebrity Eclipse, Celebrity Cruises  

De Celebrity Eclipse bundelt alles waarvoor Celebrity Cruises staat: een buitengewone service, een uitzonderlijke keuken en een indrukwekkende inrichting. Als 3de in een reeks van 5 Solstice Class-schepen, is dit ‘drijvend luxehotel’ het beste bewijs van de groei en het succes van de Celebrity-brand.

Meer info: Go For Cruise