Westkust Cruise vanuit Los Angeles, vertrek op 22 april 2022  

Met onze Westkust Cruise bundelen we het beste van Californië in één schitterende cruise aan boord van een 5-sterren boutiquehotel op zee!

Na 2 comfortabele hotelnachten aan de Beach, cruisen we heen en terug vanuit The City of Angels, oftewel Los Angeles, de grootste stad van Californië, en bij de meeste mensen voornamelijk bekend van Hollywood, het kloppend hart van de filmindustrie.

We gaan even de grens over tot in EnsenadaMexico, omgeven door woestijn, bergen en zee, om daarna aan te meren in San Diego, een belangrijke plaats voor de Amerikaanse Marine en gelegen tussen twee beschermde baaien nabij de grens met MexicoSan Diego heeft een fascinerende mengeling van moderne gebouwen, Victoriaanse huizen, lange zandstranden en uitnodigende vrijetijdsparken.

Onze Westkust Cruise zet zich verder langs de kust via het rotsachtige Catalina Island om daarna 2 dagen te genieten van San Francisco, bekend van de Cable CarsAlcatraz en de indrukwekkende Golden Gate BridgeSan Francisco is een garantie voor gezelligheid, bezienswaardigheden, restaurants, bars, …

Vervolgens houden we halt in het sfeervolle plaatsje Monterey, met diverse gezellige straatjes, kunstwinkels en boetiekjes, en in Santa Barbara, één van de leukste Californische kuststadjes en een zonnige “hot spot” alvorens opnieuw Los Angeles te zien opduiken.

Aan boord van de Oceania Regatta, Oceania Cruises  

Oceania Cruises valt met niets te vergelijken en de Regatta biedt ruimte aan 684 gasten, waar ongedwongen sfeer centraal staat. Het interieur doet denken aan een klassiek Engels landhuis met warme kleuren en donker hout.

Op culinair gebied word je aan boord van de Regatta echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde, gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 3 specialiteitenrestaurants. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent je met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kan je het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Er is een open seating voor alle restaurants aan boord, m.a.w. je dineert waar, wanneer en met wie je wil.

Meer info: Go For Cruise