Caribische Celebrity Cruise vanuit Fort Lauderdale, vertrek op 26 maart 2022

Tropisch, exotisch, stranden, wuivende palmbomen, zeer diverse eilanden, natuur en sfeer, met de nadruk op de 3 ABC eilanden ArubaCuraçao en Bonaire. Dit alles vanuit het bruisende Miami BeachFlorida, the Sunny State, aangevuld met nagelwitte stranden op Grand Cayman en uitnodigende terrasjes in het Colombiaanse Cartagena, …

 2 hotelnachten op Ocean Drive, South Beach, pure klasse! Tijdens de cruise zijn er 5 rustige zeedagen gepland, om zalig te relaxen en de vele faciliteiten van de uitnodigende Celebrity Silhouette te ontdekken.

Om in alle comfort te reizen moet je bij ons zijn, tot en met de VIP Lounges toe op de luchthaven, zowel voor de heen- als voor de terugvlucht inbegrepen. Dit wordt jouw onvergetelijke cruise in de Caraïben en Latijns-Amerika!

Boek nu deze geweldige GFC reis met Celebrity Cruises inclusief fooien, wifi en drankpakket aan boord! 

Aan boord van de Celebrity Silhouette, Celebrity Cruises.

Celebrity Silhouette behoort tot de Solstice klasse van Celebrity Cruises en werd in 2010 in gebruik genomen. Het schip bundelt alles waarvoor Celebrity Cruises staat: buitengewone service, uitzonderlijke keuken en een indrukwekkende inrichting.

Als 4de in een reeks van 5 Solstice Class-schepen, is dit ‘drijvend luxehotel’ het beste bewijs van de groei en het succes van de Celebrity-brand. Het schip werd uitgerust met grotere hutten die allen voorzien zijn van een flatscreen tv, een ruime badkamer en speciaal geselecteerd bedlinnen. Maar liefst 85% van alle hutten zijn trouwens voorzien van een balkon. Voortbouwend op Celebrity’sreputatie voor innovatie, mag de Silhouette gerust een geperfectioneerd cruiseschip genoemd worden.

Meer info: Go For Cruise