5 Feb – 24 Feb 2022: Expedition Antarctica with the HANSEATIC inspiration 19 days, nu 25% korting (!) inclusief chartervlucht. Tel. 0800 79421

Antarctica  

Antarctica voor vertrek 2 februari 2022: Alles georganiseerd door rederij, je zit van het begin tot het einde met je medepassagiers in een bubbel en je cruist in een heel verlaten gebied.

5-sterren expeditieschepen HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration & HANSEATIC spirit

HANSEATIC spirit is het nieuwste en derde expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises, in de vaart sinds 2021 en goed voor 230 passagiers. In tegenstelling tot de twee andere nieuwe expeditieschepen HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration waar ook families welkom zijn, zal HANSEATIC spirit enkel toegankelijk zijn voor volwassenen. Ook dit expeditieschip heeft de hoogste ijsklasse (PC6) waardoor ze geschikt is om te varen naar de Poolgebieden. Momenteel vaart het schip in Noord-Europa. In het voorjaar vaart ze  langs de westkust van Europa naar Madeira en de Azoren.

HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration

Hapag-Lloyd Cruises met twee gloednieuwe vijfsterren expeditieschepen in de vaart: de HANSEATIC nature en de HANSEATIC inspiration.  Beide expeditieschepen zijn kleinschalige, ultra luxueuze cruisers, die op hun routes de extremen zullen opzoeken: ze gaan immers op ontdekkingstocht naar de laatste geheimen van onze planeet. De twee nieuwe expeditieschepen hebben de hoogste ijsklasse (PC6) waardoor ze geschikt zijn om te varen naar de Poolgebieden. Tijdens deze expeditiecruises zullen er maximum 199 passagiers aan boord zijn. 

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd CruisesTel. vanuit België Tel. 0800 79421