Vanuit Lyon, vertrek op 9 okt. 2021: Rhône riviercruise

Met Lyon als startplaats van de cruise, dromen we vanzelf van heerlijke wijnen, de geur van lavendel of het geluid van galopperende wilde paarden. Langs de machtige Rhône liggen veel steden met historische centra vol interessante bezienswaardigheden en omgeven door prachtige landschappen.

Stap dus in Lyon mee aan boord van de luxueuze 4,5-sterren ms Swiss Gloria van Viva Cruises voor een onvergetelijke 8-daagse All Inclusive Riviercruise in Frankrijk.

Kortbij en letterlijk maar één grens over te steken naar Frankrijk, maar toch een gevuld en interessant programma met o.a. plaatsen zoals Châteauneuf-du-PapeAvignonViviersChalon-sur-Saône, en Mâcon

Bij deze stelt Go For Cruise je een origineel, veilig en bijzonder comfortabel idee voor om je dichtbij huis toch te laten overdonderen door een geweldige Riviercruise ervaring in Frankrijk.

De Rhône ontspringt in Zwitserland en stroomt via het meer van Genève naar Frankrijk. Pas bij Lyon wordt de rivier goed bevaarbaar en stroomt vervolgens richting Middellandse Zee, door haar vallei die bekend staat als een vooraanstaand wijnbouwgebied. 

Aan boord van de ms Swiss Gloria, Viva Cruises

Het schip heeft Franse balkons op het Diamant- en Rubyndek. Alle buitenhutten zijn comfortabel uitgerust met een flatscreen-tv, een minibar, een kluisje, een haardroger, airconditioning, een telefoon, een douche en een toilet. 

Viva Cruises is nieuw op de markt van riviercruises maar is opgericht door een grote Zwitserse organisatie, die al heel lang schepen ontwikkelt en bouwt voor de internationale cruisemarkt. Omdat ontdekken van nieuwe vaargebieden en steeds betere service bieden, eigen is aan de maatschappij, werd Viva Cruises opgericht.

De schepen van Viva Cruises zijn niet ontwikkeld rondom de motor, maar rondom de gasten, de passagiers, jij dus! Het uitgangspunt is steeds het verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken, en daarbij horen mooie, comfortabele kajuiten, vriendelijke bemanningsleden en een uitstekende keuken.

Het verblijf aan boord wordt nog eens aantrekkelijker met de All Inclusive service: drankjes, luxe badkamerartikelen, wifi en minibar zijn inbegrepen.

Oktober 2021 dus volop genieten van een heerlijke (na)zomer!

Meer info: Go For Cruise